Publikováno Březen 28, 201114 r Zajímalo by mě když si koupím nějakou střední sestavu například za 12tisíc včetně montáže sestavu repra do auta i s wooferem jak na tom bude baterka-jestli potřebuju najednou něco silnějšího nebo jaký bude rozdíl spotřeby sestavy oproti origu-nechci stát někde 20minut mít puštěný rádio abych neměl najednou chcíplou baterku díky za rady .Moje auto : Škoda Octavia 1.6 r.v.-2001 sedan-Laurin a Klement,baterka fakt nevím jakou mám Upraveno Březen 28, 201114 r od Ondřej Suchý
Březen 29, 201114 r Odhad: baterka je 62-66Ah, "sestava" bude něco v hrubém rozsahu 4x100W + woofer 200-250W, neboli špičkový výkon kolem 600W - to znamená špičkový odběr kolem 1kW => přibližně 80A, střední výkon/příkon bude přibližně poloviční. Odhadem po hodině funkce takového systému už bude potřeba myslet na rezervu energie v baterce nutnou pro natočení motoru - pokud to "pojede na plný koule", tak už po půl hodině. Každopádně sem dej podrobnější údaje o tom svém - jaká je baterka a jak výkonné jsou ty zesilovače ze "sestavy".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.