Ondřej Suchý Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Zajímalo by mě když si koupím nějakou střední sestavu například za 12tisíc včetně montáže sestavu repra do auta i s wooferem jak na tom bude baterka-jestli potřebuju najednou něco silnějšího nebo jaký bude rozdíl spotřeby sestavy oproti origu-nechci stát někde 20minut mít puštěný rádio abych neměl najednou chcíplou baterku díky za rady .Moje auto : Škoda Octavia 1.6 r.v.-2001 sedan-Laurin a Klement,baterka fakt nevím jakou mám Editováno: 28. Březen 2011, autor: Ondřej Suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 střední sestava za 12?? jinak by to chtělo víc info auto, baterka, výkon ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Odhad: baterka je 62-66Ah, "sestava" bude něco v hrubém rozsahu 4x100W + woofer 200-250W, neboli špičkový výkon kolem 600W - to znamená špičkový odběr kolem 1kW => přibližně 80A, střední výkon/příkon bude přibližně poloviční. Odhadem po hodině funkce takového systému už bude potřeba myslet na rezervu energie v baterce nutnou pro natočení motoru - pokud to "pojede na plný koule", tak už po půl hodině. Každopádně sem dej podrobnější údaje o tom svém - jaká je baterka a jak výkonné jsou ty zesilovače ze "sestavy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.