Přejít na obsah

Octavia RS vynechavani valcu

pajasek

Doporučené příspěvky

Zdravím lidi,neměl někdo stejny problem mam škodu octavia 1.8 turbo RS AUQ 132kw 2001,dovezl jsem ji z německa turbo odešlo,vyměnil jsem ho a stale mi to cukalo nad 3 tisice a potom to nejelo až jsem vypl baterku a hned to jelo,v autoservisu mi řekli že mi tam chyběl zasobnik podtlakový a špatný obtokovy ventíl vyměnili miho plus lamba sondu,svičky,olej,filtry a chvili mi to jezdilo bez problem a tět mi to cuku pořád plyn stlačím a nechce jet potom po chvili se rozjede jak stihačka,pořád mi to piše vynechavani valcu všechny,civky by asi všechny naras neodešly.Ještě mě napadlo jestli nemam ucpany vyfuk od oleje co šel z turba když nefungovalo že je tak zasrane muže to být i tím?diky za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Zdravím lidi,neměl někdo stejny problem mam škodu octavia 1.8 turbo RS AUQ 132kw 2001,dovezl jsem ji z německa turbo odešlo,vyměnil jsem ho a stale mi to cukalo nad 3 tisice a potom to nejelo až jsem vypl baterku a hned to jelo,v autoservisu mi řekli že mi tam chyběl zasobnik podtlakový a špatný obtokovy ventíl vyměnili miho plus lamba sondu,svičky,olej,filtry a chvili mi to jezdilo bez problem a tět mi to cuku pořád plyn stlačím a nechce jet potom po chvili se rozjede jak stihačka,pořád mi to piše vynechavani valcu všechny,civky by asi všechny naras neodešly.Ještě mě napadlo jestli nemam ucpany vyfuk od oleje co šel z turba když nefungovalo že je tak zasrane muže to být i tím?diky za každou radu

Ahoj, já měl u ORS 2001 ten samý problém a výměna cívky to okamžitě vyřešila. Ale je pravda, že nevynechávaly válce libovolně, ale stále ten stejný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...