pajasek Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Zdravím lidi,neměl někdo stejny problem mam škodu octavia 1.8 turbo RS AUQ 132kw 2001,dovezl jsem ji z německa turbo odešlo,vyměnil jsem ho a stale mi to cukalo nad 3 tisice a potom to nejelo až jsem vypl baterku a hned to jelo,v autoservisu mi řekli že mi tam chyběl zasobnik podtlakový a špatný obtokovy ventíl vyměnili miho plus lamba sondu,svičky,olej,filtry a chvili mi to jezdilo bez problem a tět mi to cuku pořád plyn stlačím a nechce jet potom po chvili se rozjede jak stihačka,pořád mi to piše vynechavani valcu všechny,civky by asi všechny naras neodešly.Ještě mě napadlo jestli nemam ucpany vyfuk od oleje co šel z turba když nefungovalo že je tak zasrane muže to být i tím?diky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Zdravím lidi,neměl někdo stejny problem mam škodu octavia 1.8 turbo RS AUQ 132kw 2001,dovezl jsem ji z německa turbo odešlo,vyměnil jsem ho a stale mi to cukalo nad 3 tisice a potom to nejelo až jsem vypl baterku a hned to jelo,v autoservisu mi řekli že mi tam chyběl zasobnik podtlakový a špatný obtokovy ventíl vyměnili miho plus lamba sondu,svičky,olej,filtry a chvili mi to jezdilo bez problem a tět mi to cuku pořád plyn stlačím a nechce jet potom po chvili se rozjede jak stihačka,pořád mi to piše vynechavani valcu všechny,civky by asi všechny naras neodešly.Ještě mě napadlo jestli nemam ucpany vyfuk od oleje co šel z turba když nefungovalo že je tak zasrane muže to být i tím?diky za každou radu Ahoj, já měl u ORS 2001 ten samý problém a výměna cívky to okamžitě vyřešila. Ale je pravda, že nevynechávaly válce libovolně, ale stále ten stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Přesně, půjč si od někoho cívku nebo vrakoviště a zkoušej. Ještě může způsobovat cukání váha vzduchu, ale v tomto případě to nebude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.