Jan Solař Vloženo 2. Duben 2011 Vloženo 2. Duben 2011 Dá se prosím na Bolero radiu nastavit, jak hlasitě má pípnout systém, když se přes Bluettoth připojí či odpojí telefon? Umím nastavit hlasitost kde čeho vč. parkovacího asistentu, ale po nastartovani či vypnutí motoru mi vždy velmi hlasitým pípnutím systém ohlásí připojení či odpojení BT telefonu. Je to nepříjemné zvláště, pokud mi ve voze spí děti. Děkuji. Citovat
Maverick Vloženo 2. Duben 2011 Vloženo 2. Duben 2011 Bohuzel nejde, mam tu samou pripominku na OII se Swingem a GSMII. Jediny, co je mozny udelat je to, ze snizis hlasitost po telefonovani. Hlasitost signalizace je zavisla na nastavene hlasitosti pri telefonovani, cili pokud to nechas nastavene nahlas, pak je hlasita i signalizace. Citovat
Kropin Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Vím že je to staré téma ale třeba se rada bede hodit i někomu dalšímu. Na supíku jsme zjistil že hlasitost připojení a odpojení je závislá na nastavení hlasitosti telefonu......takže když dokončuji hovor a vím že budu pokládat stahuji na minimum...... Citovat
Albion Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Ale veď to isté napísal Maverick pred tebou pred štyrmi rokmi... Editováno: 11. Únor 2015, autor: Albion Citovat
Kropin Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Jj teď na PC to vidím, když jsem byl na mobilním zařízení tak se mě zobrazil jen jeden příspěvek a to jen otázka Nevím kde nastal problém Citovat
mirdas Vloženo 12. Únor 2015 Vloženo 12. Únor 2015 Tady najdeš odpověď http://forum.skodahome.cz/topic/118725-co-v%C5%A1e-jde-vylep%C5%A1it-zapnoutvypnout-p%C5%99es-diagnostiku/page-2 1 Citovat
Kropin Vloženo 12. Únor 2015 Vloženo 12. Únor 2015 (editace) Díky, při návštěvě servisu prověřím. Editováno: 12. Únor 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.