miras diego Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Zdravim,chtel bych se zeptat jestli se necha nekde sehnat vyskove reproduktory do zadni dveri na fabii 2004,mam tam jenom zaslepky piste mi prosim kde bych to sehnal a popripade elektroinstalaci.......dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Repráčky pasují úplně přesně z předních dveří a seženeš je někde na aukru nebo vrakáči http://aukro.cz/vnitrni-krytky-zpetnych-zrcatek-repro-fabia-i-i1516169653.html napiš mu jestli je ještě má. Vyndáš nacvakneč do zadních a pak k tomu musíš natáhnout kabely od rádia, normální dvoulinka kterou koupíš v mototechně. Sám jsem to absolvoval taky a rozdíl je opravdu velkej, konečně je zvuk slišet ze všech stran, ale dával jsem i origo repro dozadu postranách co jsou pro ně připraveny mřížky u bočních oken mám combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras diego Vloženo 8. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 no a co tahle naky vyrobni cisilko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 (editace) číslo nevim a rozebírat to nebudu , tady jsou na prodej v bazaru za 150kč Editováno: 8. Duben 2011, autor: radek.me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 6Y0 035 411 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.