Publikováno Duben 2, 201114 r Zdravim,chtel bych se zeptat jestli se necha nekde sehnat vyskove reproduktory do zadni dveri na fabii 2004,mam tam jenom zaslepky piste mi prosim kde bych to sehnal a popripade elektroinstalaci.......dikas
Duben 2, 201114 r Repráčky pasují úplně přesně z předních dveří a seženeš je někde na aukru nebo vrakáči http://aukro.cz/vnitrni-krytky-zpetnych-zrcatek-repro-fabia-i-i1516169653.html napiš mu jestli je ještě má. Vyndáš nacvakneč do zadních a pak k tomu musíš natáhnout kabely od rádia, normální dvoulinka kterou koupíš v mototechně. Sám jsem to absolvoval taky a rozdíl je opravdu velkej, konečně je zvuk slišet ze všech stran, ale dával jsem i origo repro dozadu postranách co jsou pro ně připraveny mřížky u bočních oken mám combi.
Duben 8, 201114 r číslo nevim a rozebírat to nebudu , tady jsou na prodej v bazaru za 150kč Upraveno Duben 8, 201114 r od radek.me
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.