Přejít na obsah

Občas svítí EPC + jiné kontrolky

schneefall

Doporučené příspěvky

Dobrý den

Na mé octě 1 2005 1.6 MPI se dneska během jízdy rozsvítila kontrolka EPC + na maxidotu to napsalo nějaký německý nápis.Po vypnutí motoru a opětovném nastartování kontrolka zmizla, ale po ujetí pár km se opět rozsvítila.Je asi jisté, že bez diagnostiky zřejmě nepůjde odhalit, co tomu chybí.Zajímalo by mě akorát, jestli se už tady s tím někdo setkal popřípadě zda někdo neví, co by mohlo tuto věc způsobovat.Asi před 3 týdny se zobrazila svévolně kontrolka ASR + kontrolka motoru, ale po dalším nastartování dosud se tento exces neopakoval.Auto celou dobu jede normálně.

Další otázka je na VAG.Čtu tady o něm docela hodně, ale nikde se nemůžu dopídit, který kabel + soft si mám na svojí oktávii pořidit.Byl by tu někdo tak hodný a poslal mi odkaz na nějaký internetový obchod, kde tento kabel s programem na moje auto prodávají? Notebook samozřejmě mám.Za případné odpovědi moc děkuji :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...