Přejít na obsah

Škoda Octavia 2.0Tdi 103kw - klepání v klimatizované přihrádce

lucinkanemcova

Doporučené příspěvky

DObrý den, chtěla jsem se optat jestli by něvěděl co to je, že mi klepe v klimatizivané přihrádce u spolujezdce.. Většinou to dělá když je auto studené, ráno do něj sednu, strčím klíček do zapalování otočím s ním na první stupeň (ještě nestartuju) a najednou u spolujezdce v klimatizované přihrádce začně docela dost klepat... ( ale pořád nemám natartováno) Klimatizovaná přihrádka je vypnutá. Když nastartuju, tak to ještě chvilku klepe cca 15-20minut a až se auto dobře zahřeje přestane to. Nevíte někdo co by to mohl být.? Předem děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zdravím,mám ten stejnej problém ale už jsem zjistil příčinu.Zřejmě to dělá klapka na cirkulaci vzduchu.Když na klimatizaci zapnete vnitřní cirkulaci vzduch,tak cvakání ustane,jakmile jí přepnete,tak to zase začne klapat ale jenom za studena,za tepla je klid.Tuhle závadu neřeším,předpokládám,že to není nic vážnýho,původně jsem si myslel,že tam cvakaj nějaký kabely pod napětím a nebo špatně zastrčený relátka ale nakonec je to taková prkotinka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...