Publikováno Duben 10, 201114 r ahoj zdravím vas mam felicii 1.3 mpi,asi při 110km rychlosti mě začne brnět volant ani opravaři nevi čím to je už mě vyměnily asi vše co mě říkali pokud nelžou a děla mi to furt nemate někdo z takovou příčinou zkušenosti?? děkuji za odpověd sigr
Duben 11, 201114 r tak zkus pokračovat tím, co ti vlastně vyměnili ... a jako bonus můžeš přidat, zda ti to začalo už dřív myšleno ještě na zimácích, nebo až po přezutí na letňáky pak ti možná někdo poradí ... z toho co jsi zatím napsal není nikdo moudrý
Duben 24, 201114 r dobrá, takže co ti vyměnili?? Mimochodem, ty letňáky jsou co zač, něco solidního nebo nějaké číny?
Duben 27, 201114 r Autor zimní gumy mam barumky a letní firestone! měnily mě čepy,poloosy,těhlici( jednu jsem měl špatnou),ložiska,a měnily mě dokonce i převodovku
Červenec 31, 201114 r ahoj zdravím vas mam felicii 1.3 mpi,asi při 110km rychlosti mě začne brnět volant ani opravaři nevi čím to je už mě vyměnily asi vše co mě říkali pokud nelžou a děla mi to furt nemate někdo z takovou příčinou zkušenosti?? děkuji za odpověd sigr skusil by som vymenit brzdove kotuce s platnickami a skontroloval ci nezasekavaju brzdove piestiky, mne brnel volant ked som mal zahrdzaveny brzdovy piestik a platnicky sa potom nevracali a prehrieval sa kotuc ale to bolo aj citit ze sa to hreje...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.