salam86 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Je to sice často řešené téma, ale tato situace je zase trochu jinak. Jen občas mi funguje DO a občas mi bliká dioda ve dveřích. Nejsem schopný říci, jestli to je ve stejnou chvíli. Synchronizovat klíč jsem podle různých návodů zkoušel, ani jedno nefunguje. Při otevření dveří u řidiče se mi světlo rozsvítí, takže mikrospínač bude asi ok. Octavia combi tdi 81kW, r.v. 2002 Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam86 Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Ještě bych dodal, že pokud nefunguje červená dioda ve dveřích, nejde ani DO .... a když nefunguje, dveře při zamčení klíčem cvaknou jen jednou, né dvakrát. Většinou to nefunguje, než funguje. Dnes mi to například z 10 nasednutí a vysednutí z auta fungovalo během dne jen jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Zkontroluj spínač v zámku a kabeláž jestli není někde zlomenej kablík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam86 Vloženo 13. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 (editace) Tzn. spínač v zámku řidiče ? Zajímavé je to, že to dělá z ničeho nic ... aniž bych na dveře sahal ... prostě chvilu to funguje, chvilu ne. Já myslel, že spínač v zámku nemá nic společného s celým DO. Ale každopádně dík, zkusím na to kouknout Editováno: 14. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) Spínač v zámku je osazen v decentrální jednotce jako v jednom ze "satelitů" komfortního systému. Tudíž ne že nemá s DO nic společného, ale je jeho nedílnou součásti. Editováno: 14. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Wojnar: To je tak fundovaně napsaný až jsem z toho byl zmatenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam86 Vloženo 15. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Spínač v zámku je osazen v decentrální jednotce jako v jednom ze "satelitů" komfortního systému. Tudíž ne že nemá s DO nic společného, ale je jeho nedílnou součásti. Tak jsem byl dnes u autoelektrikare a bylo mi receno, ze to muze byt vice veci.... a jestli nechcu jen zkouset a utratit nekolikrat penize za opravy, tak mam pry pockat, az se to odrovna uplne, aby se to zapsalo do ridici jednotky... Protoze na diagnostice to nic v tuto chvili neukazuje. Sam si na demontaz dveri a zamku netroufam... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Tak si troufni jinak budeš zbytečně platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam86 Vloženo 15. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Tak si troufni jinak budeš zbytečně platit No když jsem se díval, jak "jednoduše" se dveře rozdělávají, :-) nepřipadá mi to úplně sranda. Lepší by fakt bylo, kdyby se časem něco objevilo na diagnostice, nějaký záznam. A o jaký spínač se vůbec jedná a kolik stojí ? Pokud to nestojí moc, asi bych to někdy ve chvilce volného času pořešil... Taky se asi může stát, že diagnostika za rok dalšího provozu nic neukáže ... že ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Spínač je součástí zámku a ten stojí ranec. Ale dá sehnat i samostatně z nějaké stavebnice. Pohledej na netu, je tam toho dost, včetně návodu na demontáž dveří a zámku. Je divný, že diagnostika nic neukazuje. Kouknul bych po těch kabelech. Zahejbej průchodkou mezi dveřma a kastlí a zkoušej jestli to v nějaký poloze nebude OK. http://search.seznam.cz/searchScreen?sourceid=FF_3&q=mikrosp%C3%ADna%C4%8D+z%C3%A1mku+dve%C5%99%C3%AD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam86 Vloženo 18. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Zkontroluj spínač v zámku a kabeláž jestli není někde zlomenej kablík. Tak už nefunguje ani signalizace zapnutých světel při otevřených dveřích. Asi to s tím má něco společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Spínač je součástí zámku a ten stojí ranec. Ale dá sehnat i samostatně z nějaké stavebnice. Pohledej na netu, je tam toho dost, včetně návodu na demontáž dveří a zámku. Je divný, že diagnostika nic neukazuje. Kouknul bych po těch kabelech. Zahejbej průchodkou mezi dveřma a kastlí a zkoušej jestli to v nějaký poloze nebude OK. http://search.seznam...dve%C5%99%C3%AD MIKROSPINAC stoji par korun a kupis ho aj samostatne. TEMA: MIKROSPINAC+SEFE LOCK+ DIALKOVE OVLADANIE SA TU UZ RIESILO X KRAT. Editováno: 18. Duben 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam86 Vloženo 29. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 MIKROSPINAC stoji par korun a kupis ho aj samostatne. TEMA: MIKROSPINAC+SEFE LOCK+ DIALKOVE OVLADANIE SA TU UZ RIESILO X KRAT. Takže problém je vyřešen, bylo to rádiem SONY, které jsem tam měl. Radio jsem vytáhl, vše funguje. Namontoval jsem nové radio ALPINE a vše OK !!! Zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.