Přejít na obsah

Jen obcas funguje dalkove ovladani, Safe-lock dioda blika taky jen obcas

salam86

Doporučené příspěvky

Je to sice často řešené téma, ale tato situace je zase trochu jinak. Jen občas mi funguje DO a občas mi bliká dioda ve dveřích. Nejsem schopný říci, jestli to je ve stejnou chvíli. Synchronizovat klíč jsem podle různých návodů zkoušel, ani jedno nefunguje. Při otevření dveří u řidiče se mi světlo rozsvítí, takže mikrospínač bude asi ok.

Octavia combi tdi 81kW, r.v. 2002

Nemáte někdo podobnou zkušenost ?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych dodal, že pokud nefunguje červená dioda ve dveřích, nejde ani DO .... a když nefunguje, dveře při zamčení klíčem cvaknou jen jednou, né dvakrát. Většinou to nefunguje, než funguje. Dnes mi to například z 10 nasednutí a vysednutí z auta fungovalo během dne jen jednou.

Odkaz ke komentáři

Tzn. spínač v zámku řidiče ? Zajímavé je to, že to dělá z ničeho nic ... aniž bych na dveře sahal ... prostě chvilu to funguje, chvilu ne. Já myslel, že spínač v zámku nemá nic společného s celým DO. Ale každopádně dík, zkusím na to kouknout

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři

Spínač v zámku je osazen v decentrální jednotce jako v jednom ze "satelitů" komfortního systému.

Tudíž ne že nemá s DO nic společného, ale je jeho nedílnou součásti.

Tak jsem byl dnes u autoelektrikare a bylo mi receno, ze to muze byt vice veci.... a jestli nechcu jen zkouset a utratit nekolikrat penize za opravy, tak mam pry pockat, az se to odrovna uplne, aby se to zapsalo do ridici jednotky... Protoze na diagnostice to nic v tuto chvili neukazuje.

Sam si na demontaz dveri a zamku netroufam...

:-(

Odkaz ke komentáři

Tak si troufni jinak budeš zbytečně platit ;)

No když jsem se díval, jak "jednoduše" se dveře rozdělávají, :-) nepřipadá mi to úplně sranda. Lepší by fakt bylo, kdyby se časem něco objevilo na diagnostice, nějaký záznam. A o jaký spínač se vůbec jedná a kolik stojí ? Pokud to nestojí moc, asi bych to někdy ve chvilce volného času pořešil...

Taky se asi může stát, že diagnostika za rok dalšího provozu nic neukáže ... že ? :-D

Odkaz ke komentáři

Spínač je součástí zámku a ten stojí ranec. Ale dá sehnat i samostatně z nějaké stavebnice. Pohledej na netu, je tam toho dost, včetně návodu na demontáž dveří a zámku. Je divný, že diagnostika nic neukazuje. Kouknul bych po těch kabelech. Zahejbej průchodkou mezi dveřma a kastlí a zkoušej jestli to v nějaký poloze nebude OK.

http://search.seznam.cz/searchScreen?sourceid=FF_3&q=mikrosp%C3%ADna%C4%8D+z%C3%A1mku+dve%C5%99%C3%AD

Odkaz ke komentáři

Spínač je součástí zámku a ten stojí ranec. Ale dá sehnat i samostatně z nějaké stavebnice. Pohledej na netu, je tam toho dost, včetně návodu na demontáž dveří a zámku. Je divný, že diagnostika nic neukazuje. Kouknul bych po těch kabelech. Zahejbej průchodkou mezi dveřma a kastlí a zkoušej jestli to v nějaký poloze nebude OK.

http://search.seznam...dve%C5%99%C3%AD

:palec2: MIKROSPINAC stoji par korun a kupis ho aj samostatne.

TEMA: MIKROSPINAC+SEFE LOCK+ DIALKOVE OVLADANIE SA TU UZ RIESILO X KRAT.

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

:palec2: MIKROSPINAC stoji par korun a kupis ho aj samostatne.

TEMA: MIKROSPINAC+SEFE LOCK+ DIALKOVE OVLADANIE SA TU UZ RIESILO X KRAT.

Takže problém je vyřešen, bylo to rádiem SONY, které jsem tam měl. Radio jsem vytáhl, vše funguje. Namontoval jsem nové radio ALPINE a vše OK !!!

Zajímavé

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...