Crake Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Tak jsem premyslel co a jak s radiem a pomalu premyslim, ze opustim skodovacke SYMPHONY a poridim si neco jineho hlavne s podporou mp3 formatu... Co rikate na tenhle kousek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Myslím, že je to slušné rádio. Já jen vím, že moje další autorádio bude s Bluetooth, abych nemusel používat to hrozný ušní sluchátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimos Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Myslím, že je to slušné rádio. Já jen vím, že moje další autorádio bude s Bluetooth, abych nemusel používat to hrozný ušní sluchátko Jo přesně tak třeba: http://www.basys.cz/prod.php?id=518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Jo přesně tak třeba: http://www.basys.cz/prod.php?id=518 Raději se neptám na cenu,mohl bych se složit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Taky ti doporučím rádio s bluetooth.Mám ho teď namontované a je to super.Navíc ten zvuk se nedá se symphony srovnat.Akorát ho musím pořád vytahovat.Už aby zlodějům řezali ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spark Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Už nějaký měsíc jezdím s tím soňákem GT500 a plná spokojenost. Náběh do 2-3 sekund s CD i mp3. Trošku hůř vidět display, když svítí sluníčko do auta...Jak jsme už v jiné diskusi psali, je třeba si pohrát s vyladěním, tj, nastavením výšek a basů. Akorát jsem hned musel vyměnit ty origo škodovácké papírové repráky, nějak moc "šustěly"....Hodil jsem dozadu i dopředu obyčejné repro s pokovenou membránou - neskutečný rozdíl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Diky za vsechny nazory.... jeste mam ve vyhledu Pioneer DEH-4800 a mam ted trochu dilema... Je skoda, ze Sony nedodava dalkac na volant, pak bych o tom asi moc nepremyslel, ale... Ted jsem jezdil s Oplem Merivou a musim rict, ze ovladani audia na volantu mi ucarovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.