Přejít na obsah

Ubudanie chladiacej kvapaliny

Viktor SF

Doporučené příspěvky

Zdravim. Na mojej 1.3 mi za 2 týždne ubudne aj pol nádržky chladiacej kvapaliny. Všimol som si že pod chladičom mám vodu ktorá tam predtým samozrejme nebola. Tak som vybral chladič nakoľko som si myslel že je porušený obal a tečie to niekde odspodu. Chladič sa mi zdal v poriadku dotiahol som všetky výstupy a vstupy na chladič a povytieral som tu vodu dole. O týždeň sa situácia opäť zopakovala opäť bola voda pod chladičom a z expanznej nádržky ubudlo. Bude naozaj prasknutý chladič alebo sa to ukazuje len pri zohriatom motore ? A inak neviem či s tým niečo má teplota ale keď sa mi zohrieva motor tak teplota vyjde niečo nad 100 stupňov a potom klesne naraz na optimálnu pričom teraz bolo menené tesnenie pod hlavou. Odvzdušnené to takisto mám. Vedel by si s tým niekto poradiť čo mám robiť. Za každú radu budem vďačný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no chtělo by to vysledovat z které části chladiče se to ztrácí, když máš vodu pod ním (pozorovat po jízdě, když to chládne). Pokud by to bylo z boku, což je pravděpodobné, tak se to ztrácí na přechodu plast kov, tedy jak jsou packama přichycené ty plastové bočnice k chladiči. Měl jsem to samé, chladič už byl hooodně rezavý a už ten plast netěsnil, takže když se chladič natlakoval, tak mi tam teklo tím bokem. Koupil jsem new chladič a byl klid. Jinak bych ještě zkusil pořádně odvzdušnit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...