SPD13TDI Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) jak sem to tak projížděl tak sem našel něco zajímavého z honda clubu, ale i pravdivého ... mimochodem už jsem na netu našel aji obrázek proti těm dvoum otáčkoměrům ... nedávám to sem kvůli hádkám ale jen informativně ... nejsem kritik hond, mám je rád a hned bych bral ITR ale víkendový ježdění, jinak klasika TDI Editováno: 19. Duben 2011, autor: SPD13TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 mě by konkétně hodně zajímalo jakou spotřebu může mít 2,5 /3.0/4.0 TDI.Má někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loupák83 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 no u každého záleží jak s tím jezdíš já co mohu ze své zkušenosti říct tak Audi Allroad 2,5 TDi tak tam se mě nejmenší spotřeba povedla 9,9l/100km ale většinou to bylo kolem těch 11l/100km a bylo to taky daný tím že to bylo v automatu pak BMW 530d no a tam byla spotřeba na těch 12l/100km všechny hodnoty jsou průměrná spotřeba dle palubního počítače co pamatuju už to někaký pátek bude co jsem to řídil někdo určitě řekne že se s tím dá jezdit i za míň a to nikomu neberu ono proč to neprohnat když je ta možnost a auto ani nádrž my neříkají pane lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Audi A6 3.0TDI 8l/100km S-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.