Mirou3 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Prosím o radu, mam Octavia RS - TFSI cca. asi měcíc a při volnoběhu mi klepají hydroštely, bylo mi řečeno že hydroštely dříve neklepali, ale jak se vyměnil olej 5W-30, tak začali klepat. Prosím o radu, jestli mám koupit jiný olej, nebo zda se do motoru podívat více., díky za rady a komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Spíš bych to viděl na tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirou3 Vloženo 16. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Tak zdravím, olej sem si vyměnil Shell Helix Ultra X OW-30 1L cca 290,-Kč/takže cena dobrá se specifikací VW 503.00, ale při startování motor tichý, ale jak se zahřeje motor tak při volnoběhu ty Hydroštely dost klepají je to skoro jako bych sylšel "dieslový motor" prosím o radu jestli se do motoru podívat a Hydroštely vyměnit cca. kolik by oprava stála? A kolik případně hydroštely stojí? Je to Octavira RS TFSI 147KW rok výroby 2006 najeto 112.tis km, díky moc za komentáře a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Driver Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Mě klepaly hydroštely pouze u studeného motoru - po zahřátí bylo vše ok. Byla to oktáva RS TSFi taky, takže asi opravdu se budeš muset podívat do motoru na ten napínák popř. řetěz vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.