Aritma0266 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Zdravím, potřebuji poradit, nedával jsem bacha a přejel jsem přes vysoký obrubník (do blbců jsem si už nadával). Prorazil jsem si přední kolo, ale hlavně jsem ohnul a odtruhnul z držáku chladič nafty (alespoň tak mi to řekli po telefonu v servisu) - je posunutý asi o 5 cm. Nafta naštěstí neteče. V servisu mají čas až v květnu, proto se chci zeptat, jestli s tím zatím mohu jezdit, popř. na kolik mě vyjde oprava a mohl by mi to někdo opravit rychleji (praha + praha západ). Ještě je KO plastový kryt podvozku a jenom malilinko odřený prah. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvoky Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Nazdar, Nemá náhodou niekto skúsenosť s takto odtrhnutou skrutkou chladiča nafty? Akým spôsobom to budem vedieť uchytiť naspäť ? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 23. Září 2022 Sdílet Vloženo 23. Září 2022 očistit od antikorozní ochrany, nabodovat nový čep a nanést novou antikorozní ochranu. Tu díru tam nenechávej, je to v místech kam jde v zimě hodně soli a pokud to ojebeš tak ti to tam začne reznout velmi rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 23. Září 2022 Sdílet Vloženo 23. Září 2022 Co tak urobit toto: Do dutiny nastriekat dinitrol ml a zalisovat tam lisovaciu maticu. A dat skrutku dobre namazanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.