Přejít na obsah

Samovolne "cvakani" v prerusovaci smerovych svetel

vasle

Doporučené příspěvky

Dobry den,

posledni dobou se mi stava, ze pri jizde z niceho nic najednou samo zacne cvakat ( spinat) v prerusovaci smerovych ( varovnych) svetel. Po chvili toto prestane. Co se tyce vysledneho efektu, blinkry ani kontrolky na palubni desce se pri tom nerozsviti. Jinak pri sepnuti blinkru tyto pracuji korektne, stejne tak i pri sepnuti varvnych svetel je vse v poradku. Popisovany jev je opravdu nahodily. V servisu mi jiz teto spinac menili ( alespon dle jejich vyjadreni). Nesetkal jste se nekdo s timto, pripadne nedokazete mi poradit, jak toto odstanit? Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

jo, to mi ještě tak před rokem taky dělalo, nedalo se to nijak zastavit a někdy to vydrželo dělat docela dlouho a to je dost nepříjemný, tak jsem do toho trojuhelníčku párkrát majznul pěstí :D a přestalo, pak když začal znovu, tak jsem ho varoval, že jestli nepřestane, tak se do něj podivám a možná to nepřežije, a asi si to rozmyslel a už dlouho jsem ten hnusnej zvuk neslyšel :D

Ale zřejmě to nebude ideální řešení problému :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Dekuji vsem za cenne rady. Nakonec jsem nechal vymenit prepinac smerovych svetel ( leva packa pod volantem) a uz je po problemu huraa:-). Vzhledem k tomu, ze je potreba sundat volant, nerad se do toho motam, tak jsem to nechal vymenit v servisu. Oprava trvala cca 1/2 hodiny. Jeste jednou diky. V.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...