Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,

posledni dobou se mi stava, ze pri jizde z niceho nic najednou samo zacne cvakat ( spinat) v prerusovaci smerovych ( varovnych) svetel. Po chvili toto prestane. Co se tyce vysledneho efektu, blinkry ani kontrolky na palubni desce se pri tom nerozsviti. Jinak pri sepnuti blinkru tyto pracuji korektne, stejne tak i pri sepnuti varvnych svetel je vse v poradku. Popisovany jev je opravdu nahodily. V servisu mi jiz teto spinac menili ( alespon dle jejich vyjadreni). Nesetkal jste se nekdo s timto, pripadne nedokazete mi poradit, jak toto odstanit? Dekuji.

pokud to neni opravdu ve spínači varovných světel(dost odcházejí) tak hledej nekde v el instalaci nekde tam dochází ke spínaní blikačů třeba páčka směrovek.....alarm a podobně a nebo je tam něco neodborně domontované......klasika :D:D

Vzniká Ti přechodák v přepínači blinkrů,vyčistění je velice málo ůspěšné.nejlépe výměna.

Rek bych stopro v prepinaci sm.svetel.Mel jsem uplne to samy ve sluzebni Okte a bylo to tak.

• 2 týdny později...

Měl jsem tu samou závadu a bylo to v přepípači.Servis mi dal repasovaný za 800 a od té doby klid.

jo, to mi ještě tak před rokem taky dělalo, nedalo se to nijak zastavit a někdy to vydrželo dělat docela dlouho a to je dost nepříjemný, tak jsem do toho trojuhelníčku párkrát majznul pěstí :D a přestalo, pak když začal znovu, tak jsem ho varoval, že jestli nepřestane, tak se do něj podivám a možná to nepřežije, a asi si to rozmyslel a už dlouho jsem ten hnusnej zvuk neslyšel :D

Ale zřejmě to nebude ideální řešení problému :D:D:D

Koukam ze mam ten samy problem, musi se demontovat cely volant aby se ta packa dala vymenit ?

• Autor

Dekuji vsem za cenne rady. Nakonec jsem nechal vymenit prepinac smerovych svetel ( leva packa pod volantem) a uz je po problemu huraa:-). Vzhledem k tomu, ze je potreba sundat volant, nerad se do toho motam, tak jsem to nechal vymenit v servisu. Oprava trvala cca 1/2 hodiny. Jeste jednou diky. V.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.