Publikováno Červenec 3, 200619 r prosim majitele FRS-nebo ala FRS-kdo ma v zadnim narazniku park.asistenta-dejte prosim foto-at vim jak to vypada-koupil jsem origo a zatim vaham s montazi-dekuji vsem za foto Upraveno Listopad 7, 200618 r od bobo
Červenec 3, 200619 r Ja mam zadek ala FRS, ale jeste tam nemam cidla, protoze je zatim nemam nalakovany. Ale uz jsem to na nekolika FRS videl a kdyz mas lakovana cidla, tak z dalky to neni vubec videt a zblizka to design nijak nerusi.
Červenec 3, 200619 r Lugo: Chystam se na to tak za 3 tydny, musim nalakovat cidla a krytky ostrikovacu svetel. Ostrikovace jsou pripravene Mam ty srace, co vyjizdej z narazniku, krytky, nadobku 4,5 litru s pripravou na cidlo. Musim jenom jeste koupit cidlo poklesu kapaliny, to je otazka 250 Kc a druhy motorek na ostrikovace svetel, ten snad budu mit zadaks. No a jakmile se nalakuji cidla a krytky, tak se to hned namontujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Říjen 9, 200618 r Lugo: Chystam se na to tak za 3 tydny, musim nalakovat cidla a krytky ostrikovacu svetel. Ostrikovace jsou pripravene Mam ty srace, co vyjizdej z narazniku, krytky, nadobku 4,5 litru s pripravou na cidlo. Musim jenom jeste koupit cidlo poklesu kapaliny, to je otazka 250 Kc a druhy motorek na ostrikovace svetel, ten snad budu mit zadaks. No a jakmile se nalakuji cidla a krytky, tak se to hned namontujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Uz tam mas ty park cidla?, TAky nad tim uvazuji, jesto to a navi me chybi
Říjen 9, 200618 r grygy: Covece jeste ne Nejak na to neni vubec cas. A vypada to tak, ze to tam necham dodelat az na pristi servisni prohlidce, ktera me za chvili ceka.
Listopad 6, 200618 r Tohle jsem našel na netu, možná vám to pomůže.... Upraveno Listopad 6, 200618 r od Cidling
Listopad 7, 200618 r Autor super foto-ja to nakonec taky nechal namontovat-a vypada to podobne-takze moje obavy na zacatku byly zbytecne
Prosinec 24, 200618 r PARK ASISTENT JE PRO TY CO NEUMÍ COUVAT NA ZRCÁTKA A ty jsi zase jeden, co sezral vsechnu moudrost sveta... To uz tady dlouho nebylo, zase jeden srandista... Upraveno Prosinec 24, 200618 r od Maverick
Prosinec 25, 200618 r PARK ASISTENT JE PRO TY CO NEUMÍ COUVAT NA ZRCÁTKA A ty jsi zase jeden, co sezral vsechnu moudrost sveta... To uz tady dlouho nebylo, zase jeden srandista... on i mistr tesař se jednou utne
Prosinec 25, 200618 r PARK ASISTENT JE PRO TY CO NEUMÍ COUVAT NA ZRCÁTKA A ty jsi zase jeden, co sezral vsechnu moudrost sveta... To uz tady dlouho nebylo, zase jeden srandista... on i mistr tesař se jednou utne ...a pak ho to dost stoji
Prosinec 28, 200618 r Čidla nejsou všechno. Letos jsem nárazník 3 krát štrajchnul i s čidlama. Poprvé jsem couval o poslední volné místo v aquparku tak rychle, že nestačily ani pípnout a práásk. Podruhé v práci kolegu za hustého deště a potřetí manželka jak na čidla napadl ten první snih. Jak jsou mokré nebo zasněžené jízdou tak na mě není absolutně spoleh. Čus
Prosinec 28, 200618 r Cidla podle me nejsou od toho, aby na ne clovek spolehal a ridil se jen jima, ale je to dobrej pomocnik. Pripady, kdy zahlasily treba psa (nebo i dite) za autem, kdyz v zrcatkach byl cistej vzduch, mluvi za vsechno. Upraveno Prosinec 28, 200618 r od Maverick
Prosinec 28, 200618 r Maverick: Absolutne a bez vyhrad souhlasim!! Nespolehat se jen na parkac, ale pouzivat ho jako doplnek - vyborna vec!!
Prosinec 29, 200618 r úplnej souhlas, včera jsem je dal na koktu a jako doplněk budou super, s tou vysokou prdelí člověk dozadu moc nevidí
Prosinec 29, 200618 r úplnej souhlas, včera jsem je dal na koktu a jako doplněk budou super, s tou vysokou prdelí člověk dozadu moc nevidí Vitam te clovece zpatky v klubu skodovkaru Jak dlouho uz mas octavicku?
Prosinec 31, 200618 r úplnej souhlas, včera jsem je dal na koktu a jako doplněk budou super, s tou vysokou prdelí člověk dozadu moc nevidí Vitam te clovece zpatky v klubu skodovkaru Jak dlouho uz mas octavicku? díkec marťas, kokta je doma asi 3 týdny Upraveno Prosinec 31, 200618 r od kadlec
Leden 12, 200718 r Potreboval bych videt, jak vypadaji nalepene cidla z vnitrni a vnejsi strany na RS narazniku. Nemate nekdo detailni foto z montaze. Chci si to v budoucnu udelat na combi narazniku, s tim, ze bych sehnal zadni RS prekryt a vyvrtal tam diry. Fabia RS parkovaciho asistenta muze mit jiz z vyroby, tak bych rad videl, jak je montaz resena.
Leden 12, 200718 r Potreboval bych videt, jak vypadaji nalepene cidla z vnitrni a vnejsi strany na RS narazniku. Nemate nekdo detailni foto z montaze. Chci si to v budoucnu udelat na combi narazniku, s tim, ze bych sehnal zadni RS prekryt a vyvrtal tam diry.Fabia RS parkovaciho asistenta muze mit jiz z vyroby, tak bych rad videl, jak je montaz resena. pane Jeff, prosím zde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.