Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

prosim majitele FRS-nebo ala FRS-kdo ma v zadnim narazniku park.asistenta-dejte prosim foto-at vim jak to vypada-koupil jsem origo a zatim vaham s montazi-dekuji vsem za foto

Upraveno od bobo

Ja mam zadek ala FRS, ale jeste tam nemam cidla, protoze je zatim nemam nalakovany. Ale uz jsem to na nekolika FRS videl a kdyz mas lakovana cidla, tak z dalky to neni vubec videt a zblizka to design nijak nerusi.

2Martin: Až to tam budeš mít tak hoď foto ;)

OT: Jak to vypadá s ostřikovačema?

Lugo: Chystam se na to tak za 3 tydny, musim nalakovat cidla a krytky ostrikovacu svetel. Ostrikovace jsou pripravene ;) Mam ty srace, co vyjizdej z narazniku, krytky, nadobku 4,5 litru s pripravou na cidlo. Musim jenom jeste koupit cidlo poklesu kapaliny, to je otazka 250 Kc a druhy motorek na ostrikovace svetel, ten snad budu mit zadaks. No a jakmile se nalakuji cidla a krytky, tak se to hned namontujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :punk:

• 3 měsíce později...
Lugo: Chystam se na to tak za 3 tydny, musim nalakovat cidla a krytky ostrikovacu svetel. Ostrikovace jsou pripravene ;) Mam ty srace, co vyjizdej z narazniku, krytky, nadobku 4,5 litru s pripravou na cidlo. Musim jenom jeste koupit cidlo poklesu kapaliny, to je otazka 250 Kc a druhy motorek na ostrikovace svetel, ten snad budu mit zadaks. No a jakmile se nalakuji cidla a krytky, tak se to hned namontujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :punk:

Uz tam mas ty park cidla?, TAky nad tim uvazuji, jesto to a navi me chybi :D

grygy: Covece jeste ne ;) Nejak na to neni vubec cas. A vypada to tak, ze to tam necham dodelat az na pristi servisni prohlidce, ktera me za chvili ceka.

Martinoslav:Hod potom foto prosim..Diky

• 4 týdny později...

Tohle jsem našel na netu, možná vám to pomůže....

post-5-1162847209.jpg

Upraveno od Cidling

• Autor

super foto-ja to nakonec taky nechal namontovat-a vypada to podobne-takze moje obavy na zacatku byly zbytecne

• 1 měsíc později...

PARK ASISTENT JE PRO TY CO NEUMÍ COUVAT NA ZRCÁTKA

A ty jsi zase jeden, co sezral vsechnu moudrost sveta... :p

To uz tady dlouho nebylo, zase jeden srandista... :blink:

Upraveno od Maverick

• Autor

maverick -_-

on i mistr tesař se jednou utne :(

on i mistr tesař se jednou utne :(

...a pak ho to dost stoji :)

Čidla nejsou všechno. Letos jsem nárazník 3 krát štrajchnul i s čidlama. Poprvé jsem couval o poslední volné místo v aquparku tak rychle, že nestačily ani pípnout a práásk. Podruhé v práci kolegu za hustého deště a potřetí manželka jak na čidla napadl ten první snih. Jak jsou mokré nebo zasněžené jízdou tak na mě není absolutně spoleh. :( Čus

Cidla podle me nejsou od toho, aby na ne clovek spolehal a ridil se jen jima, ale je to dobrej pomocnik.

Pripady, kdy zahlasily treba psa (nebo i dite) za autem, kdyz v zrcatkach byl cistej vzduch, mluvi za vsechno.

Upraveno od Maverick

Maverick: :worthy Absolutne a bez vyhrad souhlasim!! Nespolehat se jen na parkac, ale pouzivat ho jako doplnek - vyborna vec!!

Martinoslav: -_-

veru nenadarmo sa to volá park assist :D-_-

úplnej souhlas, včera jsem je dal na koktu a jako doplněk budou super, s tou vysokou prdelí člověk dozadu moc nevidí

úplnej souhlas, včera jsem je dal na koktu a jako doplněk budou super, s tou vysokou prdelí člověk dozadu moc nevidí

Vitam te clovece zpatky v klubu skodovkaru :D;)-_- Jak dlouho uz mas octavicku? ;)

Vitam te clovece zpatky v klubu skodovkaru :D;)-_- Jak dlouho uz mas octavicku? ;)

díkec marťas, kokta je doma asi 3 týdny

Upraveno od kadlec

• 2 týdny později...

Potreboval bych videt, jak vypadaji nalepene cidla z vnitrni a vnejsi strany na RS narazniku. Nemate nekdo detailni foto z montaze. Chci si to v budoucnu udelat na combi narazniku, s tim, ze bych sehnal zadni RS prekryt a vyvrtal tam diry.

Fabia RS parkovaciho asistenta muze mit jiz z vyroby, tak bych rad videl, jak je montaz resena.

Potreboval bych videt, jak vypadaji nalepene cidla z vnitrni a vnejsi strany na RS narazniku. Nemate nekdo detailni foto z montaze. Chci si to v budoucnu udelat na combi narazniku, s tim, ze bych sehnal zadni RS prekryt a vyvrtal tam diry.

Fabia RS parkovaciho asistenta muze mit jiz z vyroby, tak bych rad videl, jak je montaz resena.

pane Jeff, prosím zde :worthy:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.