Přejít na obsah

Znehodnocení oleje?

Doporučené příspěvky

Zdar chlapy něvěděl jsem kam to napsat tak jsem to napsal jsem.Potřeboval bych znehodnotit hydraulický olej...Napadla mě nalít do nádrže obyčejnou vodu ,ale po ní olej jen prostě skaramelizoval a nic se nedělo ...Je nějaká rada jak by se z oleje stala třeba kaše ??nebo něco ? díky za rady .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je celkem zanamo, ze olej a voda maji uplne jinaci hustotu:) Takze se asi jen tak lehce nesmichaji.

Nevim ale co sledujes kdyz bys s toho udelal nejakou tu kasi jak pises? Co s tim pak chces jako delat ?

Nekam to chces nalit do jamy a zakopat nebo co?

Znam par lidi, co starou hydrauliku precedi a namichaji ji trochu to do nafty do traktoru a normalne to vyjezdi ;)

Ted kdyz uz to mas ale z vodou tak to asi nebude dobre. Leda to nechat odstat, a pak navrchu zustane olej a ve spodni casti nadrze bude oddelena voda a mohl bys to odcerpat.

Kdyz bys chtel udelat kasi, tak to treba smichat s pilinama :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...