Publikováno Duben 25, 201114 r Zdar chlapy něvěděl jsem kam to napsat tak jsem to napsal jsem.Potřeboval bych znehodnotit hydraulický olej...Napadla mě nalít do nádrže obyčejnou vodu ,ale po ní olej jen prostě skaramelizoval a nic se nedělo ...Je nějaká rada jak by se z oleje stala třeba kaše ??nebo něco ? díky za rady .
Květen 1, 201114 r Je celkem zanamo, ze olej a voda maji uplne jinaci hustotu:) Takze se asi jen tak lehce nesmichaji. Nevim ale co sledujes kdyz bys s toho udelal nejakou tu kasi jak pises? Co s tim pak chces jako delat ? Nekam to chces nalit do jamy a zakopat nebo co? Znam par lidi, co starou hydrauliku precedi a namichaji ji trochu to do nafty do traktoru a normalne to vyjezdi Ted kdyz uz to mas ale z vodou tak to asi nebude dobre. Leda to nechat odstat, a pak navrchu zustane olej a ve spodni casti nadrze bude oddelena voda a mohl bys to odcerpat. Kdyz bys chtel udelat kasi, tak to treba smichat s pilinama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.