Květen 6, 201114 r Nazdarek ja jsem dostala zakaz sem neco psat a tak tedy napisu :-D uz se na vas bando moc tesim a ten program je zajimavi a supr. ja taky drzim odtucnovaci kuru ale to ja si ten jeden den dopreju. Pa pa hrajou hymnu.
Květen 7, 201114 r Autor Ahojky, byla to neskutečná paráda, jen doufám, že se na nás nebude Laam za to zlobit.
Květen 7, 201114 r ...jen mne tak napadlo, jak budeme vypadat v tuto dobu za týden??? Ale to snad ještě půjde, ne?
Květen 7, 201114 r zdar chlapáci superbáci.Jsem na noční a moc to neutíká,ale sraz se nezadržitelně blíží.Jen nevím kdy umyju auto když dělám až do pátku do večera a v sobotu ráno jedu
Květen 7, 201114 r Autor Neboj to stihneš. Víťo hoď sem prosím ten program, ať se to nemusí hledat. Díky a ať ti to utíká.
Květen 7, 201114 r Autor Ahoj bando. Konečně jsme se rozhoupali a tak Vás zveme všechny, co máte zájem se zúčastnit klubového srazu superbů. Termín konání: 14.5. - 15.5.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/autocamping/o-spolecnosti/atc-vranovska-plaz.html Pánové a případně dámy, po konzultaci s Víťou, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila do neděle 1.5.2011. Je to z důvodů rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit, ale ten základ se bude v pondělí 2.5.2011 závazně potvrzovat Autokempu na Vranovské pláži. Děkujeme za pochopení. Richard a Víťa Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + ? zatím není upřesněno MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) ??? CAJDA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 MARCUSV + ? (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) BADD + 1 (dvě noci chata po dvě osoby) Aby jsme to měli pořád na očích :) Upraveno Květen 13, 201114 r od riba
Květen 7, 201114 r opakování je matka moudrosti,takže abychom to měli pohromadě: Ahoj bando Tak jsme pro vás připravili vespolek plán akce na sobotu 14.5.2011. Plán je následující: 10:00 – 11:00 Sraz v kempu (GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E) Ubytování Prohlídka okolí a zjištění možností večerního juchání 11:00 – 13:00 Přesun do Znojma cca 26Km Prohlídka Znojma 13:00 – 15:30 Přesun do Lechovic cca 13Km Oběd zajištěný v restauraci U Bazalů http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ V případě zájmu nákup vína u místních vinařů 15:30 – 17:00 Přesun do kempu přes Znojmo Zastávka ve Znojmě na nákup materiálu a potřeb pro úspěšný pobyt v kempu 17:00 – do skonání Bude Ѿ (prdel) Trasa: Vranovská pláž - Znojmo Znojmo - Lechovice Lechovice - Znojmo Znojmo - Vranovská páž Celkem cca 80Km Dobrou náladu sebou.
Květen 8, 201114 r ahoj,krasne ste to naplanovali.uz se pomalu to blizi,se tesime. Upraveno Květen 8, 201114 r od Peny
Květen 9, 201114 r Nazdarek, mam dotaz... Berete nekdo gril? Nebo planujete vecer sedet nekde v hospudce? Ja jen jestli ho mame brat... Petula
Květen 9, 201114 r Ahojky Péťo a Láďo, co jsem mluvil s Ríšou, tak zatím s tím grillem se nikdo nepochlubil, já jsem osobně myslel, že vezmu alespoň ten jednorázový, protože normální nemám a stodolu co mám na zahradě tahat nebudu! Ale jak jsem viděl tu presentaci kempu, tak jsou tam ohniště k použití a tak by jsem to viděl spíš na nějaké buřty, než grilování, ale když jej vezmete, určitě jej uvezete a co člověk ví, že ano Velebnosti!!! Myslím, že dřevo do toho ohniště by jsme koupili až tam někde na pumpě? A pak se také uvidí jak nám bude přát počasí, jinak hospůdka tam vypadá obstojně. Jo a křesílka bohužel jsem při jarním úklidu vyvezl na smeťák - už byly hodně jetý a hlavně s mojí hmotností žádné nevydrží! Takže nemám! Ale nějak to zvládnu, jsou tam kolem toho ohniště lavice. Už se taky těšíte, jako my?
Květen 9, 201114 r Tak myslím že křesílka nebudou potřeba zdá se,protože chatky by měly obsahovat i židle(tedy dle popisu)
Květen 10, 201114 r Tak předně to popohnat nahoru a jinak se nám to vážení a milí přibližuje mílovými kroky! Nějakej ten hokej a hospůdka a už to bude! Tak teď ještě to počasí, aby vydrželo, ale snad to Hexe ohlídá!
Květen 10, 201114 r Autor Ahoj bando, čekal jsem, že se ještě někdo přidá, ale asi už je to konečná. I tak bude veselo a moc se těším. Upraveno Květen 10, 201114 r od riba
Květen 10, 201114 r nazdarek, tak opet jsem dorazila z prace, tak sem nakukuju... Dobra gril mame malej cestovni tak ho vezmeme a kresilka my si teda bereme,ty se nam do auta taky vejdou a budou pohodlnejsi nez nejake zidle, sorry Vito ;-) jo a od zitra do nedele mam volno tak cest vsem pracujicim :-D uz se na VAS VSECHNY moc tesime, pa Petula
Květen 10, 201114 r Ahoj, ježišmarjá ono už se to blíží ?? Já sem akorát domaloval kuchyň a zítra úklid, a pak nová linka !!! A ještě napucovat supa !!
Květen 11, 201114 r Taky jsem se na očistu nedostal, ani nevím jek vyjde počasí. Hlásí nějaké kapky. Kdyžtak zaujmu 1. místo za nejšpinavější auto
Květen 12, 201114 r Ahoj,tak moc jsem se těšil,že jsemsi říkal,že bych neměl a je to tu....Tchýně měla pohlídat prcka a samozřejmně to zrušila a já nemám na neděli hlídání,tak můžu přijet jen na sobotu a večer musím odjet nedá se nic dělat proč je pivo lepší jak ženská...........nemá matku.......
Květen 12, 201114 r To passport5: Hlavně, že přijedeš! Jinak nejdůležitější je sobota, ale nebudeš se moc napít, či zpět bude řídit paní? Neděle je už převážně o probouzení a střízlivění i když i to je asi nádhera
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.