Peny Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Nazdarek ja jsem dostala zakaz sem neco psat a tak tedy napisu :-D uz se na vas bando moc tesim a ten program je zajimavi a supr. ja taky drzim odtucnovaci kuru ale to ja si ten jeden den dopreju. Pa pa hrajou hymnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Ahojky, byla to neskutečná paráda, jen doufám, že se na nás nebude Laam za to zlobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Tak určite .... ( http://www.sme.sk/c/5881813/tak-urcite.html ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 ...jen mne tak napadlo, jak budeme vypadat v tuto dobu za týden??? Ale to snad ještě půjde, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Copak to, ale to ráno bude těžký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 zdar chlapáci superbáci.Jsem na noční a moc to neutíká,ale sraz se nezadržitelně blíží.Jen nevím kdy umyju auto když dělám až do pátku do večera a v sobotu ráno jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Neboj to stihneš. Víťo hoď sem prosím ten program, ať se to nemusí hledat. Díky a ať ti to utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) Ahoj bando. Konečně jsme se rozhoupali a tak Vás zveme všechny, co máte zájem se zúčastnit klubového srazu superbů. Termín konání: 14.5. - 15.5.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/autocamping/o-spolecnosti/atc-vranovska-plaz.html Pánové a případně dámy, po konzultaci s Víťou, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila do neděle 1.5.2011. Je to z důvodů rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit, ale ten základ se bude v pondělí 2.5.2011 závazně potvrzovat Autokempu na Vranovské pláži. Děkujeme za pochopení. Richard a Víťa Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + ? zatím není upřesněno MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) ??? CAJDA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 MARCUSV + ? (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) BADD + 1 (dvě noci chata po dvě osoby) Aby jsme to měli pořád na očích :) Editováno: 13. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 opakování je matka moudrosti,takže abychom to měli pohromadě: Ahoj bando Tak jsme pro vás připravili vespolek plán akce na sobotu 14.5.2011. Plán je následující: 10:00 – 11:00 Sraz v kempu (GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E) Ubytování Prohlídka okolí a zjištění možností večerního juchání 11:00 – 13:00 Přesun do Znojma cca 26Km Prohlídka Znojma 13:00 – 15:30 Přesun do Lechovic cca 13Km Oběd zajištěný v restauraci U Bazalů http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ V případě zájmu nákup vína u místních vinařů 15:30 – 17:00 Přesun do kempu přes Znojmo Zastávka ve Znojmě na nákup materiálu a potřeb pro úspěšný pobyt v kempu 17:00 – do skonání Bude Ѿ (prdel) Trasa: Vranovská pláž - Znojmo Znojmo - Lechovice Lechovice - Znojmo Znojmo - Vranovská páž Celkem cca 80Km Dobrou náladu sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 (editace) ahoj,krasne ste to naplanovali.uz se pomalu to blizi,se tesime. Editováno: 8. Květen 2011, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 ahoj,krasne ste to naplanovali.uz se pomalu to blizi,se tesime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Tak vážení, už jenom 4,5 dne a bude veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Nazdarek, mam dotaz... Berete nekdo gril? Nebo planujete vecer sedet nekde v hospudce? Ja jen jestli ho mame brat... Petula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Ps: nezapomente kresilka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 křesílka???? na co na zemi je místa dost ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Ahojky Péťo a Láďo, co jsem mluvil s Ríšou, tak zatím s tím grillem se nikdo nepochlubil, já jsem osobně myslel, že vezmu alespoň ten jednorázový, protože normální nemám a stodolu co mám na zahradě tahat nebudu! Ale jak jsem viděl tu presentaci kempu, tak jsou tam ohniště k použití a tak by jsem to viděl spíš na nějaké buřty, než grilování, ale když jej vezmete, určitě jej uvezete a co člověk ví, že ano Velebnosti!!! Myslím, že dřevo do toho ohniště by jsme koupili až tam někde na pumpě? A pak se také uvidí jak nám bude přát počasí, jinak hospůdka tam vypadá obstojně. Jo a křesílka bohužel jsem při jarním úklidu vyvezl na smeťák - už byly hodně jetý a hlavně s mojí hmotností žádné nevydrží! Takže nemám! Ale nějak to zvládnu, jsou tam kolem toho ohniště lavice. Už se taky těšíte, jako my? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Tak myslím že křesílka nebudou potřeba zdá se,protože chatky by měly obsahovat i židle(tedy dle popisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Tak předně to popohnat nahoru a jinak se nám to vážení a milí přibližuje mílovými kroky! Nějakej ten hokej a hospůdka a už to bude! Tak teď ještě to počasí, aby vydrželo, ale snad to Hexe ohlídá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 (editace) Ahoj bando, čekal jsem, že se ještě někdo přidá, ale asi už je to konečná. I tak bude veselo a moc se těším. Editováno: 10. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 nazdarek, tak opet jsem dorazila z prace, tak sem nakukuju... Dobra gril mame malej cestovni tak ho vezmeme a kresilka my si teda bereme,ty se nam do auta taky vejdou a budou pohodlnejsi nez nejake zidle, sorry Vito ;-) jo a od zitra do nedele mam volno tak cest vsem pracujicim :-D uz se na VAS VSECHNY moc tesime, pa Petula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 (editace) :-) Editováno: 10. Květen 2011, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Ahoj, ježišmarjá ono už se to blíží ?? Já sem akorát domaloval kuchyň a zítra úklid, a pak nová linka !!! A ještě napucovat supa !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Taky jsem se na očistu nedostal, ani nevím jek vyjde počasí. Hlásí nějaké kapky. Kdyžtak zaujmu 1. místo za nejšpinavější auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Ahoj,tak moc jsem se těšil,že jsemsi říkal,že bych neměl a je to tu....Tchýně měla pohlídat prcka a samozřejmně to zrušila a já nemám na neděli hlídání,tak můžu přijet jen na sobotu a večer musím odjet nedá se nic dělat proč je pivo lepší jak ženská...........nemá matku....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 To passport5: Hlavně, že přijedeš! Jinak nejdůležitější je sobota, ale nebudeš se moc napít, či zpět bude řídit paní? Neděle je už převážně o probouzení a střízlivění i když i to je asi nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.