Přejít na obsah

zjištění hodnot při nastartovaném motoru ???? jde to ?

mates24

Doporučené příspěvky

Dobrý den pánové odborníci na hodnoty motoru a práci s noťasem , už dlouho nemohu zjistit příčinu proč se mi pořád zvedají otáčky a motor na volnoběh nejde vúbec pěkně , proto se ptám jdou zjistit hodnoty čidel a ostatních dúležité parametry a z toho odvodit co je špatně ? děkuji za odpovědi.

v škoda servise mi řekli že to tam musím nechat a neodhadujou dobu opravy , mněli to napíchlé pouze bez nast. motoru, asi proto aby jsem to tam nechal že ?

děkuji jsem z toho už špatný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak všechno jde a může to být oříšek,nebo jen prkotina. Škoda že jsi z daleka, to by mě samotnýho zajímalo, že bych se na to mrknul. Ve škodovce je to problém,pokud nemají někoho schopného a navíc s VASem (jejich diagnostika) se nedělá dle mýho názoru tak dobře jako s Vagem, proto si nechávají víc času, ale hlavně mají naobjednaný auta,takže pak se takovýhle opravy nechávají stranou. Příště napiš co máš ještě za motor,kolik najeto a pod, je rozdíl jestli PD 96Kw nebo nějakej 6ti hrnek s rotačním čerpadlem. Nebo máš snad benzin?

Odkaz ke komentáři

Ahoj , 1.8T lpg, 154 000 km v lpg problém není , dělá to i na benzín, už jsem zkoušel vše možné, tento týden mi to kamarád nabodne a při nastartovaném motoru mi zjistí hodnoty (doufám)

a uvidíme, hned to tu přihraju ať je o zkušenost navíc, máš recht 100 možností kde je chyba , doufám ,že zjistíme špatné hodnoty , vyměníme čidla , výhy vzduchu nebo něco jiného a bude vše ok :-) , a Jak ne , tak zajedu za tebou a múžeš se předvést :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...