mates24 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Dobrý den pánové odborníci na hodnoty motoru a práci s noťasem , už dlouho nemohu zjistit příčinu proč se mi pořád zvedají otáčky a motor na volnoběh nejde vúbec pěkně , proto se ptám jdou zjistit hodnoty čidel a ostatních dúležité parametry a z toho odvodit co je špatně ? děkuji za odpovědi. v škoda servise mi řekli že to tam musím nechat a neodhadujou dobu opravy , mněli to napíchlé pouze bez nast. motoru, asi proto aby jsem to tam nechal že ? děkuji jsem z toho už špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Protože to jsem poslední dobou tady na fóru za kreténa a piču tak ti poradím! Sundej nohu z plynu a klesnou ti otáčky! Víš jak to myslím! Nic ve zlém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Ahoj, tak všechno jde a může to být oříšek,nebo jen prkotina. Škoda že jsi z daleka, to by mě samotnýho zajímalo, že bych se na to mrknul. Ve škodovce je to problém,pokud nemají někoho schopného a navíc s VASem (jejich diagnostika) se nedělá dle mýho názoru tak dobře jako s Vagem, proto si nechávají víc času, ale hlavně mají naobjednaný auta,takže pak se takovýhle opravy nechávají stranou. Příště napiš co máš ještě za motor,kolik najeto a pod, je rozdíl jestli PD 96Kw nebo nějakej 6ti hrnek s rotačním čerpadlem. Nebo máš snad benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates24 Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj , 1.8T lpg, 154 000 km v lpg problém není , dělá to i na benzín, už jsem zkoušel vše možné, tento týden mi to kamarád nabodne a při nastartovaném motoru mi zjistí hodnoty (doufám) a uvidíme, hned to tu přihraju ať je o zkušenost navíc, máš recht 100 možností kde je chyba , doufám ,že zjistíme špatné hodnoty , vyměníme čidla , výhy vzduchu nebo něco jiného a bude vše ok :-) , a Jak ne , tak zajedu za tebou a múžeš se předvést :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.