Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Mám problém. Na budíku se mi rozsvítí kontrolka "Systém kontroly výfukových plynů" ale VAG mi ukáže chybu 01139 - Spínač centrálního zamykání; odemknutí dveří spolujezdce.

Po 1. vymazání se tato chyba po nastartování rozsvítila a po 2. vymazání chyby to vydrželo 4 nastartování a chyba je tam opět (01139). Dveře spolujezdce fungují dokonale... kde mám hledat příčinu? Poraďte prosím.

Díky.

To by mě také zajímalo s čím to může souviset.Občas se mi také rozsvítí a tak po dvou dnech zhasne.

• Autor

Dnes jsem byl s autem v myčce a po umytí kontrolka zhasla. Jestli to mělo nějakou souvislost... nevím, ale vydrželo to jen 2 nastartování a od té doby opět svítí :-(

Auto jezdí normálně, spotřeba nestoupla, dveře spolujezdce také fungují tak, jak mají... Proč to teda svítí?! Snad se někdo najde a poradí.

dveře nemají s motorem přece nic spojeného!! z jaké jednotky čteš tu chybu? a čím to hlavně čteš?

• Autor

Profi VAG KKL+CAN a četl jsem to z řídící jednotky motoru. Zkoušel jsem i ostatní jednotky a vše O.K. jen řídící jednotka motoru mi ukázala chybu 01139 - Spínač centrálního zamykání; odemknutí dveří spolujezdce.

Mé auto Octavia II r.v.2007.

post-64334-0-40657200-1304323929_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.