radioactivex Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdravím všechny Škodovkáře, mám takový menší problém, koupili jsme si do Fabky II po FaceLiftu nové rádio, Pioneera AVH-3300BT,je super,nemůžu si stěžovat,ale když jsme ho s otcem zapojovali,tak nás nenapadlo podívat se do manuálu. Rádio má ochranu proti pouštění DVD,lze je pustit pouze když je zatažená ruční brzda. Chtěli jsme aby si rádio myslelo, že je pořád zatažená ruční brzda takže jsme připojili spínaných +12V i do konektoru pro kontakt z ruční brzdy. Nenapadlo nás to otestovat a teď jsem zjistil že přehrávání DVD nejde. Když jsem se podíval do manuálu,bylo tam že ten konektor se má napojit na živý kontakt tlačítka ruční brzdy,což znamená že jsme vlastně rádio natvrdo "odbrzdili". Co nechápu je,jak rádio teda pozná, že je ruční brzda zatažená. Jediné co mě napadá,že se po zatáhnutí ruční brzdy uzavře el. obvod přes zem a tím pádem se uzavře i obvod rádia,ale jistý si tím nejsem. Přikládám scan z instalačního manuálu.(trasa kabelu z rádia je zeleně,červeně je kabel ke spínači ruční brzdy) Moje otázka je jednoduchá: jak zařídít aby si rádio myslelo,že je stále zatažená ruční brzda ? Bude stačit připojit konektor k detekci ruční brzdy "na tvrdo" na zem ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 ano bude, tak sa to obvykle robi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radioactivex Vloženo 1. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 super,díky moc, zítra to zapojím a vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano30109 Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 ahoj ako si dopadol s tym zapojenim ide ti to ked das ten zeleny na zem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eleganc Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Ahoj! Prosím řeším stejný problém! Jak to dopadlo! Stačí ten zelený připojit na kostru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Zeleny kabel treba zapojit priamo na kostru a DVD bude fungovat stale aj pocas jazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Sháním aktivační kod pro palubní PC pro tohle rádio na OIIC Ambiente r.v.2007 1.9 TDI PD 77 KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingo Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Pioneer 3300BT vs. zapojení v OII r.v.2007 Ambiente aby komunikovalo s PC v autě. (tj. aby od PC v autě autorádio vědělo, že svítí světla, vypnulo se až po vytáhnutí klíčku ze spínačky). Nyní zapojeno na křížení (tj. zapne se radio při spínačka v I. a vypne se při spinačka v 0. - nekomunikuje s PC auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.