Dalibor Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 ahoj všeci, prosím o pomoc, při opravě pravého předního okna mi zbyl bílý plast a nevím, odkud vypadl a kam tedy patří - asi tam na něco byl . Jen pro informaci, po prudkém zavření dveří mi začalo drhnou okno při zavírání a při otevírání zase jako by přeskakovalo. Po rozdělání tapecu dveří a folie jem viditelný problém neviděl, zkoušel jsem otevřít a najednou v tom ruplo, vypadl plast viz. příloha a okno začalo lehce chodit nahoru i dolů, tak jsem to dal do kupy a už půl dne na netu hledám, kam to patří. Poradíte? Octavia 1,9 TDi combi, 66kW, r.v. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 JE TO ZE DVEŘÍ KONKRÉTNĚ Z VODÍTKA OKNA.... JESTLI TI V TOM RUPLO NĚKDE TO MÁŠ PRASKLE...DOPORUČUJI ZNOVU ROZEBRAT TAPEC A VYMĚNIT...CCA. KOLEM 300KČ, NEŽ TI PRASKNE ÚPLNĚ A SPADNE TI OKNO ÚPLNĚ. A HLAVNĚ NAMOTÁ SE TI LANKO .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekt22 Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 možna lepší cela stahovačka za 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.