Publikováno Červenec 4, 200619 r Ahoj mám menší problém, nedávno jsem měnil sinenbloky a čep ramene (L a P) A pak když jsem se jel projet a jel jsem rovně, tak jsem zjistil že mám pootočenej volant do leva cc 2-3cm, tak jsem dal včera udělat geometrii a volant je ještě víc pootočený. Je možný že by to bylo těma věcičkama co jsem tam dal, nebo čím by to mohlo být?
Červenec 4, 200619 r Nepochopil jsem ,jestli potom co ti udelali tu geometrii to bylo v cajku a potom se to rozhodilo? Nevim kde jsi byl, ale tam co delavaji geometrii me, nastavi volant do roviny a potom dosteluji kola podle nejakyho optickyho cajku, s volantem se uz nehybe. Potom nakonec z kopjutru vyjede papir, kde je znacka auta, pozadovane hodnoty s tolerancemi a skutecne hodnoty. Jestli jsi odjel z geometrie s volantem pootocenym tak to asi delali v nejakym bejvalym svazarmu jak byli zvykli na S120, kde sis pak presadil volant.
Červenec 4, 200619 r Co jsem byl naposled já tak : natočil volant narovno - cvakl PC jako že je to na nule - pak vytočil max doleva max doprava - mrkl na PC a tam mu to napsalo oba úhly vytoření a jelikož byli oba rejdy OK tak zas dal na "O" podle PC (co tam uložil) zaaretoval volant a pak udělal geometrii
Červenec 4, 200619 r a kdy se ma vlastne geometrie delat? mam najeto 170t a jeste sem ji nedelal, meneny parkrat gumy stabilizatoru vepredu a naprava vzadu, auto se zda ze jede normalne rovne a nezataci nikam, kazdopadne volant mam trochu pootocenej bokem a ne na stredu, myslem sem ho normalne jen presadit, ale mozna by stalo za uvahu tu geometrii asi udelat co
Červenec 5, 200619 r Autor takže si jí asi budu muset dát udělat znova a to do škodovky. A volant teda nepřehazovat.
Červenec 5, 200619 r mam ten samej problem,na geometrii jsem dal volant rovne,drzel ho a mechanik neco steloval kdyz jedu rovne,tak mam volant mirne doleva nezdalo se mi to,tak jsem byl znova na geometrii a vse je pry ok,ale je volant stale pootocenej,tak nevim
Květen 7, 200817 r mam ten samej problem,na geometrii jsem dal volant rovne,drzel ho a mechanik neco stelovalkdyz jedu rovne,tak mam volant mirne doleva nezdalo se mi to,tak jsem byl znova na geometrii a vse je pry ok,ale je volant stale pootocenej,tak nevim Tak toto pocujem prvy krat aby niekto drzal pocas nastavovania geometrie volant. Tam ide o stotiny milimetra, tam musi byt volant zaaretovany napevno. Urcite takyto postup nastavovanie geo nieje v poriadku. Upraveno Květen 7, 200817 r od Marcello
Květen 7, 200817 r jestli mels predtim volant rovne tak ti to delal najaky amater,srovnrj ho a mas po problemu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.