Přejít na obsah

vana do kufru

bartfox

Doporučené příspěvky

Zdarec - koupil sem Š. Octavia I Combi - dovoz z německa - a má v kufru dvojitou podlahu. Potřeboval bych sehnat do té spodní části patrové podlahy nějakou vanu.

Koupil sem jednu odtud - http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php?products_id=1985 ale vracím - je bohužel moc velká - na šířku přesahuje asi o 6cm , takže předpokládám, že je to vana na to "první patro" podlahy a ne na to spodní (těsně nad rezervu)...

Máte nějaký tip? Zatím tam mám obyč igelit... :disgust:

Díky

B

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zitra to bude týden, co sem psal prodejci mejl, kam můžu poslat - vrátit - koupenou vanu. Zatím žádná odpověď a ani na firemním telefonu mě to nikdo nezvedá...

Jak postupovat ve vrácení, abych stihl 14ti denní lhůtu? Nebo mám normálně na "férovku" tu vanu zabalit a poslat?

Díky

B

Odkaz ke komentáři

vzheldem k tomu, ze kolega Hanyz zamknul me tema, chtel bych ho v tomto tematu pozadat, aby ho laskave zase odemkl, protoze se tyka neceho docela jineho. Necht si to nejdriv precte, co zamyka.

apropos k te 4x4 - ano, myslim, ze je ten kufr jeste o kus vys nez s dvojitou podlahou. Vzhledem k nezanedbatelnemu sklonu zadnich sedacek se bojim, aby ten koberec/vana z bezne oktavky nebyla proste moc dlouha. Zaroven netusim, zda pudorys podlahy kufru je stejny u 4x4 liftback i kombi... na kombi se totiz koberec primo pro 4x4 prodava bezne.

nevis? diky.

Odkaz ke komentáři

Kašli na to a pokračuj už tady.

Samozřejmně se půdorysy lifback/kombi liší.

Nezbývá Ti nic jiného, než zdrapit někoho s liftabckem a předokolkou zárověň a ikdyž nebude mít vanu, tak alespoň poměřit.

Nejlíp zkusit samotnou vanu, bo jak píšu, vana je krapet kratší než podlaha. Alespoň u mně a v kombíku. Nevím jaká je podlaha v lifbacku, ale v kombíku je u sedadel ješte taková hrana a vana končí ještě před tou hranou, takže když se to pak sečte, tak takových 5-6 čísel, kdyby se podlaha zkrátila zvednutím, by vana ještě pobrala.

PS:

Pro ostatní: Bavíme se o tomto tématu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...