D.C. Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Ahoj vsem, mam 2 feldy 1.3mpi, jedna ma drobny problem, prihasinaji svetla a sviti kontrolka airbagu, je mozne ze odchazi regulator napeti? Druha felda ma o trosku vetsi problem, menil jsem motor puvodni byl 1.3 mpicko klasika 4bod bez rozdelovace(zapalovaci lista) pouzil jsem motor ze starsi feldy s jednobodem , jediny problem ktery pri vymene nastal byl rozdilny vnitrni prumer remeni, ten jsem vyresil ale felda nechce chytnou, cidlo na setrvaku jsem menil, tim to neni, jiskru nehazi a mam takovej dojem ze ani palivo tamnejde, jedine co, ze beha pumpa, ale zase podezdrele dlouho , prosim poradte, budu vdecny za kazdou radu, diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Budu počítat s tím, že jsi zachoval statut MPI a jednobod s rozdělovačem jsi nakonec nepoužil a vše řádně povyměňoval. Co se týče benzínu, zkontrolovat, jestli tlačí správným směrem do spravné hadice, doufám a do správných míst. Co se týče jiskry mě napadá asi jen jedna věc. Není u MPI jinej setrvačník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.C. Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 (editace) Ano, to jsem zapomel dodat, rekl jsi to upne presne, vsechno jsem povymenoval, to je prave otazka, nevim v cemby se mohli lisit, ale docela se toho bojim, upravovat jeste setrvak to uz by bylo moc. Editováno: 4. Květen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strnk Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Ahoj vsem, mam 2 feldy 1.3mpi, jedna ma drobny problem, prihasinaji svetla a sviti kontrolka airbagu, je mozne ze odchazi regulator napeti? Druha felda ma o trosku vetsi problem, menil jsem motor puvodni byl 1.3 mpicko klasika 4bod bez rozdelovace(zapalovaci lista) pouzil jsem motor ze starsi feldy s jednobodem , jediny problem ktery pri vymene nastal byl rozdilny vnitrni prumer remeni, ten jsem vyresil ale felda nechce chytnou, cidlo na setrvaku jsem menil, tim to neni, jiskru nehazi a mam takovej dojem ze ani palivo tamnejde, jedine co, ze beha pumpa, ale zase podezdrele dlouho , prosim poradte, budu vdecny za kazdou radu, diky... Aj ja si myslim ze je to tym zotrvacnikom, na MPI su po obvode zotrvacnika drazky ktore snima snimac otacok a ak sa dobre pamatam BMM ma tento snimac v rozdelovaci takze ja jeho zotrvacniku tie drazky niesu... myslim ze vymena zotrvacnika za povodny pomoze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.