adioverride Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Zdravím lidičky, chtěl bych se zeptat na "diagnózu", když dobrzďuji 10-20km/h tak mi chrčí brzdy, aspoň myslím, že jsou to brzdy. Chtěl bych se zeptat, zda je to na výměnu, kotoučů či obložení? Popř jen seřízení? Jasně chápu, že bez prohlídky se to těžko soudí, ale zda se s tím někdo nesetkal. Btw ten zvuk zní to jako "hrom" Díky, Adi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Nevím nějak se mi nechce věřit že by ti to dělalo jen při brždění s 20 - 10 km/h. Kdyby to dělali brzdy,tak by to mělo dělat při brždění s jakékoliv rychlosti...Pokud by to dělali brzdy a nemáš snímač brzdových destiček,tak pokud už brzdíš kovem na kotouče,tak budeš měnit obojí.Budou tam rýhy a to je špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 sundej kolo a koukni na desticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioverride Vloženo 5. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 To že jsou to brzdy je jen moje doměnka, ale ten zvuk je jen když dobržďuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioverride Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 No tak sorry ten zvuk je prakticky furt, jen když dobržďuji tak je nejvíce znatelný, občas i za jízdy škrtá. No v pondělí s tím skočím do servisu. Tak schválně Kdo uhádne závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dotTwelve Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 No tak sorry ten zvuk je prakticky furt, jen když dobržďuji tak je nejvíce znatelný, občas i za jízdy škrtá. No v pondělí s tím skočím do servisu. Tak schválně Kdo uhádne závadu Dneska mi to udelalo to same, tak jak jsi dopadl v servisu? Me se to oziva i kdyz nebrzdim, kdyz otocim kola trosku doprava. Diky za info Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 No já bych to tipoval na brzdové destičky na konci životnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.