vittorio Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 forum.phun.org nekdo je tam mel v podpisu...nasel mi to google pres tu jednu emerickou show...jerry springer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 forum.phun.orgnekdo je tam mel v podpisu...nasel mi to google pres tu jednu emerickou show...jerry springer Jestli je to ta holcina u toho more, tak to jo, ta je legalni, to by slo, vesel by se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí By si furt jen nasili tahal na bezbrane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí By si furt jen nasili tahal na bezbrane... na chudý lid musí být přísnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 me se taky nelibi tvoje mrtva ryba a co...a ta slecna mi prisla docela k svetu...ale dosti OT No nevím, jak jsi přišel na to, že je mrtvá? Na tý fotce je ještě rozhodně živá, protože to je hned po vylovení. Zabil a sežral jsem ji později.Holt candát je spolu s okounem naše nejchutnější ryba. _br__ zapomnels na pstruha kam se na ně pstruh hrabe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Musí jezdit policajti připoutaný nebo ne? Pravidelně je vidím jezdit bez pásů... A já si myslel že musí,no tak nic no ,ale zákony přece dodržovat musej,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Musí jezdit policajti připoutaný nebo ne? Pravidelně je vidím jezdit bez pásů... A já si myslel že musí,no tak nic no I ja jsem si to myslel, a prekvapilo me to. Ale je jich spousty videt pod pasem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.