Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
forum.phun.org

nekdo je tam mel v podpisu...nasel mi to google pres tu jednu emerickou show...jerry springer

Jestli je to ta holcina u toho more, tak to jo, ta je legalni, to by slo, vesel by se lol

Vloženo

Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí kol114:smich::smich:

Vloženo
Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí kol114:smich::smich:

By si furt jen nasili tahal na bezbrane... :D

Vloženo
Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí kol114  :smich:  :smich:

By si furt jen nasili tahal na bezbrane... :D

na chudý lid musí být přísnost ;):smich:

Vloženo
me se taky nelibi tvoje mrtva ryba a co...a ta slecna mi prisla docela k svetu...

ale dosti OT

No nevím, jak jsi přišel na to, že je mrtvá? Na tý fotce je ještě rozhodně živá, protože to je hned po vylovení. Zabil a sežral jsem ji později.Holt candát je spolu s okounem naše nejchutnější ryba. kol117 _br__

zapomnels na pstruha ;)

kam se na ně pstruh hrabe... :D

Vloženo
Musí jezdit policajti připoutaný nebo ne? Pravidelně je vidím jezdit bez pásů...

A já si myslel že musí,no tak nic no :disgust: ,ale zákony přece dodržovat musej,ne?

Vloženo
Musí jezdit policajti připoutaný nebo ne? Pravidelně je vidím jezdit bez pásů...

A já si myslel že musí,no tak nic no :disgust:

I ja jsem si to myslel, a prekvapilo me to. Ale je jich spousty videt pod pasem! ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...