Srpen 17, 200619 r forum.phun.org nekdo je tam mel v podpisu...nasel mi to google pres tu jednu emerickou show...jerry springer
Srpen 17, 200619 r forum.phun.orgnekdo je tam mel v podpisu...nasel mi to google pres tu jednu emerickou show...jerry springer Jestli je to ta holcina u toho more, tak to jo, ta je legalni, to by slo, vesel by se
Srpen 17, 200619 r Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí
Srpen 18, 200619 r Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí By si furt jen nasili tahal na bezbrane...
Srpen 20, 200619 r Koukám, že tady opravdu nemá cenu napsat svůj názor. Zase kde jakej mladej chytrolín ozval. No a pokud se někomu zdám prudérní, tak mu klidně na prudko otevřu obočí pěstí By si furt jen nasili tahal na bezbrane... na chudý lid musí být přísnost
Srpen 26, 200619 r me se taky nelibi tvoje mrtva ryba a co...a ta slecna mi prisla docela k svetu...ale dosti OT No nevím, jak jsi přišel na to, že je mrtvá? Na tý fotce je ještě rozhodně živá, protože to je hned po vylovení. Zabil a sežral jsem ji později.Holt candát je spolu s okounem naše nejchutnější ryba. _br__ zapomnels na pstruha kam se na ně pstruh hrabe...
Srpen 26, 200619 r Musí jezdit policajti připoutaný nebo ne? Pravidelně je vidím jezdit bez pásů... A já si myslel že musí,no tak nic no ,ale zákony přece dodržovat musej,ne?
Srpen 26, 200619 r Musí jezdit policajti připoutaný nebo ne? Pravidelně je vidím jezdit bez pásů... A já si myslel že musí,no tak nic no I ja jsem si to myslel, a prekvapilo me to. Ale je jich spousty videt pod pasem!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.