Publikováno Květen 5, 201114 r Zdary, chtěl bych za fábku zadní lampy do tmava ale netušim jak se to dělá. Nemáte s tim někdo zkušenosti? Popř. jakej je na to potreba spray atd. Díky moc za rady. btw: nevíte jak se sloupne vzadu napis fabia a oznaceni motoru?
Květen 5, 201114 r http://highperformanceparts.cz/lak-motip-backlight-na-tonovani-svetel--cerny.2284 Stříkat, stříkat a stříkat! Nápis opatrně něčím odloupnout a pak třeba tech benzínem sundat to lepidlo.
Květen 6, 201114 r Když to budeš stříkat lehce, nebude tam lesk. Když moc, tak bude stíkat barva. Něco mezitím prostě.
Květen 6, 201114 r Autor No něco sem spáchal... Posudtě samy... Upraveno Květen 6, 201114 r od ULAMBATOR
Květen 7, 201114 r Lesklý... paráda Za chvilu půjdou dolů a zatmavíš to ještě víc. Ty bílé části jsi mohl oblepit, mohlo to vypadat fešněji.
Květen 7, 201114 r Autor No první plán byl že tmavý budou jenom ty bílý části ale pak to šlo všechno. A ztmavovat to nebudu takle to je akorát. Ale napadlo mě, co kdybych ztmavil přední světla? To by asi nebylo ok co?
Květen 7, 201114 r Ahoj, je to zajímavý a líbí se mi to. Jak jsi to stříkal, lze oddělat pouze plexi anebo je třeba vymontovat celá světla?
Květen 8, 201114 r Autor Musej ven celý světla... Ale je to práce na 20minut ani ne. 4 šroubky a jeto...
Květen 12, 201114 r Důležitý je aby jsi byl vidět pokud to splňuješ, nemají ti proč dát pokutu. Ale na přední světla se to dávat nesmí a ani by to nešlo, v noci by pak ztratili smysl....
Květen 12, 201114 r Autor Zatim mě nechytli... Uvidíme. Ale když to je vidět neměl by bejt problém...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.