pala Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 chlapáci zdravím,dá mi někdo radu,návod,muster,postřehy...,jak mám demontovat ZADNÍ SEDÁKY??????prosím vás,dílenskou příručku mám,tu mi neposílejte,pač to dle ní nejde!!!! jako že zatlačit,nazvednout-vysunout,to je všechno krásné,ale ono to právě vysunout nejde!!! bez srandy jsem už propotil triko a fakt nevím!!! připada mi,jako by to někde drželo vzadu v rohách pod opěradlem(šroub)!!! Chlapi upozorňuji,mám ZADNÍ NESKLOPNÉ(NEDĚLENÉ) KOŽENÉ VYHŘÍVANÉ SEDAČKY!!!!!!!!!!!nutně to potřebuji demontovat,prosím o radu!! to sejis:vím,že zakládám téma,které je vyvěšeno(ale je zamčeno) o kousek níž!!!ale hledal jsem dle tvých rad na celém foru(protože nejsem líný),ale fakt tu není ani hláska o demontáži zadních sedaček!!!jestli tu bylo toto téma tak už je asi vymazáno!!kdybys předchozí téma nezamčel,tak by jistě někdo napsal jak na to a já dnes nezakládal duplicitní téma!! děkuji za pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw22 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Ahoj měl jsem stejný problém , taky nesklopné sedačky, kožené a vyhřívané..... Normálně to nadzvedni a vycvakni a až to bude držet jenom vzadu tak já jsem to nějak odjistil když sem strčil ruku jakoby od opěradla dolu pod sedák a nějak se to uvolnilo Na každý straně to chtělo takhle " uvolnit " no a pak už jenom odpojit svorku výhřevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Díky za postřeh dejw22 no to jsem právě zkoušel ale nepřišel jsem na to,kde to uvolnit!! jak píšeš,že "nějak se to uvolnilo"je právě duležité jak se to uvolnilo víš jak,jako jestli je to nacvaklé v těch zadních rohách a na sílu to vyrvat ven nebo je tam nějaká pojistka či šroubek...????právě nechci moc na sílu,at nezlomím molitan nebo nepolámu tu dečku výhřevu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 HOTOVO teda ale řeknu vám že než jsem na to přišel,tak opravdu druhé tričko durch mokré!!!!!!! takže postup je následující: -sedák(nedělený) je fixovanej na čtyř(nikoli na dvou jak píší v análech)bodech!!!dva z čela sedáku a dva z boků sedáka(na každé strraně jeden)!!!!to je duležité vědět!!! 1.takže posuneme přední sedačky uplně dopředu,opěradla sklopíme k přístrojovce! 2.vlezeme do auta tak,abychom se kolenama zapřeli o čelo zadní sedačky!zatlačíme kolenem na sedačky směrem do kufru a zároveňrukama vytrhnem sedačky na horu,tím uvolníme sedáky ze dvou předních fixací! 3.uchopíme sedak z boku a opět tlačíme sedák vzhůru,tím částečně dojde k uvolnění na boční fixací,to uděláme o obou stranách!! 4.uvolněnej sedák opět uchopíme a silou tlačíme směrem do kufru a nahoru!!pač boční fixace vypadá jak obrácená kotva!!!!! 5.nezapomenout na konektor od výhřevu!!!!!!!!!!! vypadá to směšně ale než přijdete na bod čtyři tak máte ruky a nechty podřené a zalomené a hlavně vás přepadá beznaděj a myšlenky že jste lemra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! přátelé,alespon tak bych si představoval na foru postupy a rady jak na to!!!!!!!!!!!!pač mi to tu trochu chybí!!! -budu rád když to někomu pomůže,protože rady zatlač-vysun-odšroubuj absolutně nestačí,ba dokonce je to amaterské A MIMOCHODEM OPRAVDU DOPORUČUJI DEMONTOVAT SEDÁK,PAČ ANI NETUČÍTE CO POD NÍM LEŽÍ ZA PŘEKVAPENÍ V PODOBĚ MINCÍ ,PRACHU,VLASŮ,BOMBONŮ,...ZKRÁTKA HUMUS 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 ješte pro ilustraci fotky té kotvy fixace sedáku + fixaci na sedáku a ještě toho překvapení ve formě bordelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Láďa82 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Díky za pořádný návod až teď jsem dostal tu sedačku ven. Jinak minule akce nevedly k ničemu, akorát si pořádně zacvičit. A ten bordel docela slušný bonbóny i nějaké prachy jsem tam taky našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 8. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 díky Ládo82 jsem rád že alespoň někomu to pomohlo a moje snaha tu popsat problém nebyla marná!!myslím si,že právě o tom by toto forum mělo být,abychom si dokázali co nejlépe a kvalitně poradit!! p.s.do posilovny chodím,ale ta sedačka mi dala ku..va zabrat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Bezva návod ,ten se ti povedl jen bych potřeboval demontovat zadní opěradlo...teda jestli to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 určitě to jde,ale pokud se nepletu tak stejně musí jít ven sedadlo abyses dostal ke šroubům na opěradle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 jojo zadní opěradlo též jde pokusím se to nějak popsat!! Demontáž: 1. demontovat sedák(viz návod demontáž sedáku),protože za sedákem je šroub který musíš vyšroubovat 2. demontovat zadní opěrky hlavy s vodítky(zmáčknout aretační tlačítko na otvoru pro vodítko a směrem vzhůru vysunout) 3. Demontovat zadní loketní opěru(sklopit opěru a směrem vzhuru vycvaknout!nejde to uplně lehce,je potřeba trošičku větší sílou)pokud je vybavená tlačítky pro footboard,tak rozpojit svorkovnici!!! 4. vyšroubovatt šroub(hvězdička)ze spodu opěradla 5. opěradlo tlačit směrem vzhůru,aby se vyháklo z bočních uchytů 6.Vycvaknout plastový rámeček zadní loketní opěry(mě to nějak nešlo tak jsem si poradil tak že jsem uchopil opěradlo ze spodu a směrem k přístrojovce jsem páčil opěradlo i s ráměčkem přes hranu ski vaku,tím se ráměček vycvakl!moc to nedoporučuji pač muže prasknout!!! 7. opěradlo v tuto chvíli drží ještě horní uchyty,tudíž uchopit z vrchu opěradlo a vytrhnout opěradlo směrem k sobě! 8. rozpojit svorkovnici výhřevu!!! fotky pro lepší ilustraci bohužel nemám ,tak snad si poradíš dle psaného návodu to Morfeus.one: hoď pak výsledek tvého snažení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franzek Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Zdravim viete mi poradit ci sa daju zadne operadla vymenit z passatu b5 na skoda superb ? Sedak mi sedi aj predne sedacky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rassor Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Tak a sou dole diky stručnému popisku od Pala to šlo už rychle děkuji našel jsem svůj zraněný dálkový klíč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.