Under Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Ale když se Ti posere mobil z Číny, pravděpodobně neumřeš. V autě z číny možná tak nějakou slečnu, která už bude vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 To bys mohl zacit treba uz se ctyrkolkama z ciny co jezdi na cestach tam bych se bal vice, protoze to montuji opravdu sikulove na noze, cinska elektricka kola, ruzne motorove kolobezky. Me se treba prici neco kupovat noveho do stareho auta, cenu ho to nezvedne, akorat me to nasere pri prodeji. Ja uz jsem s investovanim do auta prestal, jsou to vyhozene penize, vystavba baracku je investice na nekolik generaci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Já Ti rozumím, ale ve vracích taky jezdit nelze. Taky by nemusela být ta příští generace do nového baráčku Takže co musí být nové a raději origo tak tak, jinak např. pro takový spínač el. okna půjdu určitě prvně na vrakáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Já na vrakáče nelezu..tady v okolí mám vrakáče 3 a drahý jsou nehorátně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 ..tak ked som svetla riesil v minulosti (vid moje prve prispevky), tak par dni na to som si nakoniec kupil Hella origo. Dnes som mal lahku buracku po nedobrzdeni a obidve svetla su ulomene, ani nestihli zozltnut :/ Teraz znovu dilema Depo alebo Tyc, prilis vela sa mi uz do O1 investovat nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Nutně potřebuji nová přední face světla na Octavii. Čas pokročil, a proto se chci zeptat, zdali je možné koupit DEPO nebo TYC nebo stále preferovat světla Hella. Octavii chci mít ještě dva roky. A také mě čeká STK a tak se bojím seřízení světel ale když použiji origo motůrky tak by to snad mělo být v pořádku. Všem dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Tak jsem nakonec zvolil origo a celkem spokojenost Editováno: 9. Červen 2016, autor: Rowen84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.