risa2000 Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 U své nové oktávky jsem vypozoroval zvláštní jev. Když zapnu potkávací světla tak se osvětlení ovládacích prvků (nastavení knoflíků topení, tlačítek klimy, atd.) výrazně ztlumí a to tak, že ve dne nejde vůbec poznat, co je zapnuté a nastavené. Když potkávačky vypnu, osvětlení ovl. prvků je čitelné a dá se dokonce regulovat pomocí regulátoru intenzity osvětlení. Na první pohled to vypadá, že by to nemusel být problém, protože přes den bych měl svítit denním svícením a ne potkávacími světly, jenže ty potkávačky se zapínají automaticky i při rychlosti nad 140 km/h (což mi přijde šikovné), což vzhledem k tomu, že jezdím převážně po dálnici v podstatě znamená pořád. Zajímalo by mne, zda s tím má někdo podobnou zkušenost, nebo to je nová "vlastnost". Přitom by stačilo, kdyby se osvětlení ovl. prvků odvozovalo od toho, jaká je intenzita světla venku (na což tam čidlo je) a ne od toho, že jsou zapnutá potkávací světla. Nechápu, jak na to ve škodovce přišli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.