skockin Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Zdravím, je to tak 10 dní, co začalo něco hučet jakoby zepředu zleva. Mám podezření na ložisko levého kola. Když jedu rovně, rychlostí cca 50km/hod, tak je to nejmarkantnější (při rychlejší jízdě to nejspíš přehluší aerodynamický hluk). Při zatáčení doleva hučení ustává, při zatáčení doprava není změna a hučí si to vesele dál. Z tohoto chování usuzuji na ložisko. Nebo by to mohlo být něco jiného? Kloub na hnací hřídeli? Zkoušel jsem vystrčit za jízdy hlavu z okýnka a poslouchat... bohužel bez úspěchu cokoli poznat :-(. Když vymáčknu spojku při jízdě a nechám motor na volnoběh, tak hučení neustává. Ověřeno i vytočením motoru na spojku při jízdě. Hučení se nemění. Máte někdo prosím podobnou zkušenost? Díky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felos Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 podle mě pravé přední ložisko, měl jsem teď to samé, při zatočení doleva to bylo stejný nebo silnější, zatočení doprava ticho. taky jsem si myslel že to je levý kolo a zbytečně vyměnil ložisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekt22 Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 auto na herver rozjet to na 5ku a poslouchtat ono se to ložisko ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Tak souhlas s oběma příspěvkama,dle mě pravé ložisko a je potřeba to roztočit a poslechnout,aby byla jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek1992 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Dobry den,neco mi huci pri jizde.dela to od 50km/h vys.dela to i na rovine.cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 skontrolovať ložiská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.