Publikováno Květen 10, 201114 r Zdravím, je to tak 10 dní, co začalo něco hučet jakoby zepředu zleva. Mám podezření na ložisko levého kola. Když jedu rovně, rychlostí cca 50km/hod, tak je to nejmarkantnější (při rychlejší jízdě to nejspíš přehluší aerodynamický hluk). Při zatáčení doleva hučení ustává, při zatáčení doprava není změna a hučí si to vesele dál. Z tohoto chování usuzuji na ložisko. Nebo by to mohlo být něco jiného? Kloub na hnací hřídeli? Zkoušel jsem vystrčit za jízdy hlavu z okýnka a poslouchat... bohužel bez úspěchu cokoli poznat :-(. Když vymáčknu spojku při jízdě a nechám motor na volnoběh, tak hučení neustává. Ověřeno i vytočením motoru na spojku při jízdě. Hučení se nemění. Máte někdo prosím podobnou zkušenost? Díky Martin
Květen 10, 201114 r podle mě pravé přední ložisko, měl jsem teď to samé, při zatočení doleva to bylo stejný nebo silnější, zatočení doprava ticho. taky jsem si myslel že to je levý kolo a zbytečně vyměnil ložisko...
Květen 14, 201114 r Tak souhlas s oběma příspěvkama,dle mě pravé ložisko a je potřeba to roztočit a poslechnout,aby byla jistota.
Květen 8, 201411 r Dobry den,neco mi huci pri jizde.dela to od 50km/h vys.dela to i na rovine.cim by to mohlo byt?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.