Publikováno Květen 10, 201114 r Ahoj, chci se zeptat jestli nevadí když ho sundám? Asi pitomá otázka, ale z nějákýho důvodu tam přece je díky
Květen 10, 201114 r Tak tohle by mě taky zajímalo,zjistil jsem že ho tam nemám =( ,mám fábku junior a tak ani nevím jestli tam má být.
Květen 10, 201114 r Autor Jestli tam má být to ti bohužel neřeknu, třeba co jsme doma měli 16V tak ten taky neměl. Já mám 1.4 MPI a ty ho mívají. Ale junior má zrovna 1.0 MPI pokud se nemýlím. Nebo co máš za motor?
Květen 10, 201114 r Ahoj, chci se zeptat jestli nevadí když ho sundám? Asi pitomá otázka, ale z nějákýho důvodu tam přece je díky Nesundával bych ho, motor se tolik nešpiní a třeba i menší odpor vzduchu.
Květen 10, 201114 r Autor Mám juniora r.v.2002,motor 1.4 44KW. Co jsem viděl Fabie 44kw tak měli všechny kryt. Možná, že junior je výjimka a kryt je brán jako výbava... spíš je to jen prostě náhoda a někdo ho tam má a někdo ne. Nebo ho předchozí majitel sundal.
Květen 10, 201114 r Autor Nesundával bych ho, motor se tolik nešpiní a třeba i menší odpor vzduchu. Tak fajn, alespoň vím proč tam je, díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.