virgin Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 Ahoj, neví někdo z vás náhodou jaký kód barvy měly felicie Laurin a Klement r.v. 1995 - 1996? Díky za případnou odpověď, nikde to nemůžu najít... Citovat
Dandisan Vloženo 16. Srpen 2008 Vloženo 16. Srpen 2008 měla by to být tmavěmodrá metalíza Indigo, takže pak toto číslo: 9450. Citovat
virgin Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Vloženo 27. Srpen 2008 měla by to být tmavěmodrá metalíza Indigo, takže pak toto číslo: 9450. Dík za odpověď, chtěl jsem to zjistit pro bráchu, už si ale barvu někde sehnal, jen si není jistý, jestli je to ta správná, přestože ten člověk říkal, že na 100%. Prý už se prakticky nedá sehnat, protože je ještě syntetická. No pokud bude špatná, tak aspoň bude vědět jaká tam měla být Citovat
mcz Vloženo 12. Květen 2011 Vloženo 12. Květen 2011 zdravím mam feldu RV 1997 barva tmava zelena metalíza neví nekdo kod barvy, nemuzuse knemu dopatrat stítek v aute k neprectení podle VINka utakto starsího vozu to nejde aspon podle odkazu VIN dekoder na 80% si myslím že se jedna o kod 9595 mohl by mně nekdo poradit přesneji diky Citovat
mimous Vloženo 12. Květen 2011 Vloženo 12. Květen 2011 Štítek s kódem by měl být u rezervy, případně může být barva přesněji ve velkém TP. Já teda měl štěstí už u té rezervy, že to bylo čitelné. Citovat
mcz Vloženo 12. Květen 2011 Vloženo 12. Květen 2011 nebo cast chybí jenom, ja se vtech císlech nevyznam Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Květen 2011 Vloženo 13. Květen 2011 Citace z webu ŠA, odkaz "Kontakty": "...Infolinka Škoda Jestliže máte jakýkoli dotaz nebo připomínku, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@skoda-info.cz. (Své dotazy posílejte v českém nebo anglickém jazyce.) Můžete také telefonovat na Infolinku Škoda Auto 800 600 000...." Pošli jim celý VIN, oni Ti pošlou info o kompletní výbavě se kterou autí vyjelo z brány - dost možná i kopii toho "výbavového" štítku. Jestli se nemýlím, v podobě nějaké databáze se tohle všecko archivuje minimálně od převzetí škodofky folksvágnem o každém autě, které vyjelo z fabriky. Citovat
Petr Kopřiva Vloženo 15. Květen 2011 Vloženo 15. Květen 2011 zajdi na www.feliciaklub.cz klikni na Typy a tech.údaje a tam je pak odkaz na Přehled barev laků.Vybereš podle obrázku jestli máš Hatchback,Combi nebo Fun a zobrazí se Ti celá paleta barev včetně kódů Citovat
dkoubic Vloženo 2. Duben 2012 Vloženo 2. Duben 2012 dobrý den mám v jiznich cechach felicii a jsem momentalně v praze, a sptne jsem si vyfotil stitek v kufru, a potrebuju kod barvy, nevím jak to z něj vyčíst? jedná se o felinu mpi 50kw , r.v 97 a je to zelená metaliza tusím ral 9595 nebo 9590, ale mozná se mýlím, tohle je napsáno na psoledním míste tedy u kodu barvy na stitku v kufru, 395 G04 H01 H11 J05 M12 V1B a nad tím je L959 ale to by měl být kod motoru díky moc! Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2012 Vloženo 2. Duben 2012 9595 je zelená smaragdová metalíza, která má další kódy F6T nebo 1L1L. 9590 je zelená tmavá metalíza, s dalším kódem F6S. Pokud je ta barva originální z výroby a Ty máš v ruce fotku štítku s VINkem, zajdi do libovolnýho značkáče Škoda a nechej si kód barvy zjistit z firemního archívu. Citovat
dkoubic Vloženo 2. Duben 2012 Vloženo 2. Duben 2012 já nemám ani blbej VIN, a barvu porebuju nez vyrazim do JČ... takze nikdo nic nevykoumá z toho kodu? Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2012 Vloženo 2. Duben 2012 Co ten značkovej servis? Tam nikdo nepomohl? Citovat
dkoubic Vloženo 2. Duben 2012 Vloženo 2. Duben 2012 uz bych tam volal ale jak rikam auto i s technicakem mám dole v jiznich cechach, a nemám kdo by mi to zjistil, a ze stitku z kufru co jsem vyfotil je nečitelné Citovat
dkoubic Vloženo 2. Duben 2012 Vloženo 2. Duben 2012 tak na stitku u motoru je 1L1L takze smaragdová Citovat
JaBro Vloženo 31. Březen 2013 Vloženo 31. Březen 2013 Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jakej kód má barva zlatá metalíza?Nikde jsem to nenašel, díky. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2013 Vloženo 31. Březen 2013 Kdyby to bylo vedený pod žlutou/béžovou, tak by to mohla bejt buď: "atacama béžová metal" s kódama 9601 nebo F8G, případně U1U1, anebo "sahara béžová metal" s kódama 9201, F7G nebo Q2Q2. Ale neručím za to. Stříbrný metly mají kódy následující: stříbrná safír metal 9105 nebo Y5V stříbrná zermatt metal 9103 nebo Y7Y stříbrná diamant metal 9102 nebo F7T případně 1B1B Citovat
JaBro Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 Tak já děkuju.Ikdyž je v techničáku zlatá metal., našel jsem jí pod stříbrná zermatt metal 9103. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 Z toho si nic nedělej, to je vina ouředníků na příslušným Dopravním odboru. Každej výrobce totiž označuje barvy podle svýho vzorníku jménem a kódem, který se ale ouřadům nechtělo a nechce vyhledávat a vypisovat - tak napíšou co to je vizuálně. Naprosto přesně vím, kolik lidí z mýho okolí mělo nebo pořád ještě má auto v různejch odstínech zelený včetně metly (agáve, smaragd a já nevím jak se ještě všecky ty zelený jmenujou) - ale v TP všichni měli v kolonce *BARVA KAROSÉRIE* napsaný slovo "zelená". Jen čestný výjimky měly dopsaný "metalíza" nebo slovo "světlá", "tmavá" nebo "základní". Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.