prescent Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Zdravím. Jde do Favorita stříkačky nainstalovat palubni pc TC-6 z Felicie jednobodové vstřikování? Už to někdo zkoušel a jaké má zkušenostri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 To se mi nezdá, pokud vím tak TC-6 je pro motory MPI nikoliv BMM (jednobodový vstřik). Palub. pc se pak připojuje na první vstřikovací ventil. Jinak problémy které je třeba řešit: Náhon rychloměru: ve felicii je řešen indukční metodou kdy snímač pro PP se připojuje jako infukční snímač ze zadu na rychloměr. U Favoritu nelze. Musíš mít tedy budíky z felicie. Snímač hladiny benzínu: ve felicii pracuje obráceně nebo úplně jinak. Signál nelze z favoriťáckého plováku jednoduše upravit tak aby byl jako z felicie. Také vyměnit. Ještě jak jsem měl Favorit hodně jsem o tom uvažoval, ale jak jsem se o to více zajímal, zjistil jsem že úprava na Fovorita nemá význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.