Přejít na obsah

prescent

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení prescent

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Potřebuji poradit. Je možno použít přední tlumiče, ramena zavěšení a poloosy z Formana ročník 1994 na Felicii kombi ročník 1996? Děkuji
  2. Forman stříkačka nechce startovat, Elektrika je v pořádku, jiskra je dobrá. Po odkrytí vzduchového filtru jsem zjistil, že tam asi nejde benzín. Má někdo typ kde je chyba? Zítra začnu od čerpadla v nádrži. Ví někdo co všechno je ještě potřeba prověřit a přes kterou pojistku je palivové čerpadlo zapojeno? Dík
  3. Na Formanovi mně praskla levá pružina. Vyměnil jsem obě za nové včetně tlumičů. Vždy když nasednu ozve se ze zadu vrznutí. Nevím, zdali to není v uložení zadních ramen. Jsou tam myslím nějaké silenbloky nebo co. Díky za radu.
  4. Pokud si ještě pamatuju, tak prasátka drží pevnostní šrouby M6 (na šestihranu označené 8,8) nejlépe s protikorozní úpravou. Přední třmeny drží celkem 4 šrouby. Je nutno použít originální a držáky třmenů utáhnout předepsaným momentem 50-60 Nm. Vzhledem k enormnímu namáhání nedoporučuji náhrady tytu co doma najdeš.
  5. Zdravím. Jde do Favorita stříkačky nainstalovat palubni pc TC-6 z Felicie jednobodové vstřikování? Už to někdo zkoušel a jaké má zkušenostri?
  6. Prosím o radu. Budu na Formana- stříkačku dávat svěla pro denní svícení. Kde v motorovém prostoru najít nejvhodnější + po otočení klíčku, aby se světla rozsvítila. Zhášecí kablík po rozsvícení světel snad nebude problém. Děkuji.
  7. Neví náhodou někdo jaký tlumičový olej je v zadních tlumičích u Formana? Mám pocit, že 10W20, ale nejsem si jistej. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...