prescent Vloženo 13. Květen 2011 Vloženo 13. Květen 2011 Zdravím. Jde do Favorita stříkačky nainstalovat palubni pc TC-6 z Felicie jednobodové vstřikování? Už to někdo zkoušel a jaké má zkušenostri? Citovat
Petr Black Vloženo 7. Červen 2011 Vloženo 7. Červen 2011 To se mi nezdá, pokud vím tak TC-6 je pro motory MPI nikoliv BMM (jednobodový vstřik). Palub. pc se pak připojuje na první vstřikovací ventil. Jinak problémy které je třeba řešit: Náhon rychloměru: ve felicii je řešen indukční metodou kdy snímač pro PP se připojuje jako infukční snímač ze zadu na rychloměr. U Favoritu nelze. Musíš mít tedy budíky z felicie. Snímač hladiny benzínu: ve felicii pracuje obráceně nebo úplně jinak. Signál nelze z favoriťáckého plováku jednoduše upravit tak aby byl jako z felicie. Také vyměnit. Ještě jak jsem měl Favorit hodně jsem o tom uvažoval, ale jak jsem se o to více zajímal, zjistil jsem že úprava na Fovorita nemá význam. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.