Janysek Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Zdravím pánové,zajímal by me Váš názor na můj problém s řízením.Buď jestli se mi to zdá a je to má jenom doměnka nebo je něco špatného s řízením...?! Mám Fabii RS a když přejedu nějakou nerovnost-hrbol,náklon,cejtím odpor ve volantu,že musím vynaložit větší sílu v ruce abych udržel volant ve stejném směru co chci.Nebo když prudce zrychlým a zařadím z 2 stupně 3 tak na nerovné silnici jako by sám volant chtěl sám zatočit a musím zase vynaložit větší sílu abych volant udržel ve stejném směru co chci.A vše se děje pokaždé jen na levou stranu.Nesetkal jste se někdo s tím?!Nebo je to normální?!Takhle to dělá když už jsem auto koupil,kola mám nová vyvážená,přední náprava-čep ramene,řízení,silentbolky nové,i po geometrii. Předem se omlouvám,jestli mám hloupý názor.Ale díky za každou radu.Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 to dělá u všech aut s jednoduchou nápravou a řízením. někteří si to ještě umocní tím, že na auto navalí široký kola. to je pak radost jet po silnici s kolejema. pokud ti nic neklepe a nemáš auto problém udržet na rovné cestě, neřeš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 19. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Je pravda že mám široký kola 7,5J....JInak moc ti děkuji za radu,fakt jsi mi pomohl,nebudu to řešit fakt díky moc..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 u okty mi to dělá taky i u golfa mi to dělalo a tam sem měl taky všechno nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 (editace) Mno nechám to být..:-) prdím na to..:-) nejsem sám...-D Editováno: 10. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.