JosefP Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Poslední dobou sleduji, že se fórum užitečných věcí, zkušeností druhých, návodů atd. změnilo na bezduché tlachání o nesmyslech. Dotčení mě nyní mohou kamenovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 A co jsi jako cekal? Tak to je temer vsude, vitej v realite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 20. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Co jsem očekával, že chlapi mluví o podstatných věcech a nejsou jako jejich protějšky. Zjišťuju, že někteří jsou ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Pokud očekáváš, že se tady budou řešit jen a jen podstatná témata, tak Tě tedy mnoho našich příspěvků zklame a na fórech obecně se jen čistě důležitých postřehů a projevů těžko dobereš, to by pak fórum rostlo tempem jeden až dva příspěvky za týden než by si každý rozmyslel, zda je jeho postřeh dostatečně podstatný Škoda Pepo, žes musel po absolvované exkurzi hned odejet domů do předaleké Chrudimi a nemohl jsi nám nějakou podstatnou věc přijet říct do kempu, to mě moc mrzí, rád bych se něco podstatného dozvěděl, tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Pepíku, nechcí být ošklivý, ale ve vlákně o zkušenostech se spotřebou 1.2TSI, kde uživatel obsáhle popsal svoje zkušenosti, jsi napsal, cituji: "Motor nešetříš a jel jsi maximálně 130. ha,ha,ha". Právě tomu já říkám bezduché tlachání, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Jasně, že se fórum rozrůstá o jiné než odborné a technické příspěvky. A je to normální a je to v pořádku. Jsme plni dojmů i vděku z našeho srazu, navázali jsme nová přátelství a kontakty. Nevím jak ty, ale já se s přáteli nebavím jenom o benzínu a převodovkách. Pokud jsou ty naše kecy ve vláknu "ostatní", tak by tě to nemuselo iritovat. Prostě to nečti, je to snazší, než někomu určovat co smí a co už nesmí napsat. Mimochodem - celé fórum mi připadá /ve srovnání s jinými/ velmi kultivované a solidní. Měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Ono je to logické,ale myslím že to je i zatím malým počtem členů,kteří něco zasadního řešilo-myslím komplikace,poruchy nebo opravy.Proto asi bude hodně příspěvků jen radostných,lidi holt těší nový vůz.Sám to mám podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Jak se to říká : trefená husa vždy zakejhá? Myslím, že patřím mezi ty, od kterých JosefP očekává pěknou hromádku kamenů. Tak mě napadá, není-li to záměr, jestli nebuduje nějaké základy a toto nemá být levný přísun stavebního materiálu. Ale zpět. Budu souhlasit s Hekim, že pokud se nebudou psát plky do odborných témat, je vše v pořádku. Pak ten, kdo hledá vysvětlení divných zvuků svého motoru 1.2, snad najde radu ve fóru motor 1.2TSI a ten, kdo si neví rady s holubem na drátě, nechť zavítá… myslím, že většina tu ví kam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.