maniak Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 (editace) čao chtěl bych se s váma podělit o pár věcí a tím poděkovat velice členovy" juke.box" unás máme servisy drahý jak svině tak jsem se rozhodl jet na skušenou o navýšení koníků v motoru k tomuto členovy a radu ohledně poloos přes půl republiky cirka lovosice hradec králové .Velice dobře jsem udělal protže to dopadlo tak jak to dopadlo a motor byl perfektně s kvalitním přístupem proměřen a skontrolován co snese a jestli je vubec toho schopný "posléze nachipován " s perfektní spotřebou .pokračovali jsme dál výměnou budíků na maxidoty spolu s nakodováním a přispusobením které si musím přesvítit na modro tak jak to mám po osazení smd diod osadím do auta dále s montáží kvalitního plašiče kun a koček dekl již ani stopa během 9hodin mi sehnal obě nové zabalené polosy origo škoda ktré mi ochotně namontoval a zajel až do vzdáleného města jen kvuli tomu že jsem z daleka a at jedu domu s autem v pořádku a do 11 hodin do večera mi přehodil poloosy za nové s velikou ochotou s cenou mě překvapil proto bych chtěl tomuto členovy poděkovat za obětavou práci na mojem autě Dík ! krásná tot spotřeba měřeno hradec praha druhá praha lovosice rychlost jsem si hlídal stálou pro zjištění jak to vubec je se spotřebou po načipování "upozornuji že po jízdě jsem neměl nehty Editováno: 21. Květen 2011, autor: maniak 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 3. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) Mám poděkovat jménem mého kamaráda za poladění octávia II 103 KW a zároven načipování ,po projetí tímto autem otec mého kámoše si nechal poladit octávii I 81KW a také chipnout tímto vyřizuji poděkování a za práci s ochotou a profi přístupem THX. Editováno: 3. Červenec 2011, autor: maniak 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasGut Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Ahoj. Má někdo kontakt na uživatele juke.box z HK? Taky bych potřeboval dobře "poladit" svoji 1,9 TDI 81kW. Turbo mi padá do nouzáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Zkus mu napsat soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasGut Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 no, já jsem mu včera psal email, jak má na Seznamu, ale vrátilo se mi to zpět s informací, že jeho emailová stránka má permanentní chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Hm, tak se omlouvám za mystifikaci - teprve teď jsem zjistil, že zde nemá možnost zasílání soukromých zpráv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millancc Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Zdravím, nemáte někdo cislo na Juboxe? Diky Milan.zednicek@email.cz - 606 833 933 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Ahoj. Má někdo kontakt na uživatele juke.box z HK? Taky bych potřeboval dobře "poladit" svoji 1,9 TDI 81kW. Turbo mi padá do nouzáku... ked to pada do nuzaku tak turbo von vycistit dat doporiadku po diagnostickej stranke a az potom ladit Editováno: 7. Květen 2015, autor: sparco gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.