PavelRejha Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Zdravím, mám problém u svého vozu Škoda Fabia I - sedan. Při otevření kufru mi ze dne na den přestalo svítit světlo. Žárovku jsem vyměnil, avšak to bohužel nepomohlo. Neví někdo, co s tím? Děkuji za případné rady a pomoc. Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puummy Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 hoj Zkusil bych pojistky, hlavně ty mini pojistky. tuším že je to pojistka č.4 ( 1 ve čtvrté řadě z leva 10A) obsazení pojistek je v návodu k obsluze str 182 pokud stále nebude svítit zkontrolovat dveřní spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 ak svieti interiérové svetlo (to hore, čo sa zasväcuje pri otvorených dverách) tak poistka to nie je .... skôr ten dverný spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Vadny mikrospinac v zamku na kufri alebo prelamane kable v prechodke medzi karoseriou a zadnou kapotou-kufrom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.