Jarda11 Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Zdravim všechny mam RSo a rozhoduji se jestli si na něj mam dát WRC křídlo. Na moc fábkách jsem to neviděl tak jsem se na to nemohl pořádně podívat jak to bude vypadat. Nemá někdo nějaký fotky jak to křídlo vypadá na fábii. můj e-mail je j.boss@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 osobne bych rek, ze to bude vypadat prdelne a spis k smichu nez cokoliv jinyho... muj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Zdravim všechny mam RSo a rozhoduji se jestli si na něj mam dát WRC křídlo. Na moc fábkách jsem to neviděl tak jsem se na to nemohl pořádně podívat jak to bude vypadat. Nemá někdo nějaký fotky jak to křídlo vypadá na fábii.můj e-mail je j.boss@seznam.cz psal jsem ti mail - došel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 nevim mě se líbí ersko takový jaký je.......................................ale když to tam dáš a bude to vypadat dobře tak nám sem hod nějaký foto ať to taky vidíme jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 RS s timto kridlem ma Mathyas, daval sem i fotky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Pokud je to ono,tak myslím že je tady dole na fotce... http://www.skoda-fabia-club.cz/galerie_show.php?id_gal=42# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 jiny tip WRC kridla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Tady si mužete křídlo WRC koupit http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jiny tip WRC kridla Presne tento typ mam doma, a je stale k mani . . . .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 a cena tohoto křídla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 a cena tohoto křídla? tak cena je 3 000kč. Pokud bys měl zájem, domluvíme se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tady si mužete křídlo WRC koupit http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm Možno zaslat i na Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 a cena tohoto křídla? tak cena je 3 000kč. Pokud bys měl zájem, domluvíme se... z kama jsi? cena je dobrá. ale podíval bych se na něho nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.