stanno Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Chtěl bych se zeptat. Co to znamená Flotilové vozy u Škodovky. Jeden takový mám a lodní šroub nebo kormidlo jsem na autíku nenašel. Přišel jsem na to, když jsem kontroloval výbavu auta podle štítku s kódy výbavy nalepeným v kufru. Byl to kód SL3, asi osmnáctý v řádkách. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Není to referenční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Flotylový prodej je prodej vozových parků jako že si někdo koupí hafo aut pro svojí firmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanno Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Je to možné. Koupil jsem Octavku v bazaru, kde mi říkali, že to byl referenční vůz v prodejně Škoda ve Švýcarsku. Moc jsem tomu nevěřil. Podle osvědčení o původu vozidla od Cebia bylo vozidlo registrováno od listopadu 2002 do listopadu 2004. Hodně dílů na autě je z roku výroby 2004, dle mechaniků i motor, také bezpečnostní pásy a další věci - asi oprava po havárii. Autí ale šlape jako hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 nebo čorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 nebo čorka Anebo to byl někdo jako já, kterému se nelíbil támhle škrábaneček, támhle ťukaneček, támhle barva sedaček, támhle světla, řadička, budíky...no a tak vyměnil půl auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanno Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Kradené???? Nestraš !!!! A ikdyby, číslo karoserie je nepoškozené, výbava většinou sedí dle kódů a motor má jen tři písmena. Myslím si, že hlavně musí souhlasit VIN (a ten souhlasí), ostatní věci se přeci vyměnit můžou, nebo snad ne? Většinou je vše nové z roku 2004, jen kastle je z roku 2000. Třeba to nebyl špatný kup. Jaký je váš názor !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Není to referenční? příprava pro nezávislé topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 já jen psal o zkušenosti ,Taky mi všechno sedělo a když si auto vzali policajti na expertýzu ,zjistilo se že je číslo přeražené ,to pouhym okem vidět neni .Ale nechci tě strašit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanno Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Culdo, proč ti policajti vzali auto na expertýzu? Něco podobného jsem už viděl, ale to se kontrolovalo číslo motoru, tam je silná vrstva kovu a i po zbroušení a přeražení zůstává původní číslo v kovu - jakoby vytlačené- větší stlačení (molekul?) kovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanno Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Zjistil jsem co zamená pojem Flotilový vůz. Pro zjištění informací jsem napsal přímo do zákaznického centra Škoda Auto Mladá Boleslav. Asi za dva dny přišla odpověď. Tady je. -------------------------------------------------------------------------------- Termín "Flotilové vozy" znamená, že uvedený automobil byl použit při sportovní, propagační a případně jiné akci v tuzemsku, nebo zahraničí a po jejím uzavření odprodán jako ojetý. Podáváme vám tuto informaci, s pozdravem, Péče o zákazníka -------------------------------------------------------------------------------- Ještě jsem jim pro upřesnění napsal VIN a z něho mi ještě napsali další informace - provedení, model, barvu, typ motoru a převodovky, přesný den výroby a datum dodání švýcarskému importéru. Trochu jsem si odfouknul, že je vše jak má být a jak mi bylo při prodeji auta řečeno. Přeji hezký den. stanno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.