havlos Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Zdravím kolegové měl bych otázku o tomto víkendu jsem se chystal vyměnit zadní kotouče a desky na O II r.v. 2004 1.9 tdi 77 Kw sedan takze sundal jsem kolo vyšrouboval jsem dva šrouby na 13 klíč co drží destičky a pak že sundám třem abych mohl sundat kotouč a ono ejhle najedou jsem zjistil že místo klasických šroubu tam byly šrouby s tisícihranem ( hvězdička) zkusil jsem tam dát 12 veliost hvězdy a ta byla malá zkusil jsem 12 imbus a ten byl zase velký tak se domnívám že tam bude bud 14-16 ta hvězda máte někdo s tímto zkušenosti nebo nějaký fígl jak to rozmontovat a případne ty šrouby zaměnit za jiné všem DĚKUJI ZA JAKÉKOOLIV INFO s pozdravem havloos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 zdar tenhle víkend sem výše jmenované měníl...potřebuješ tisícihran M14 (viz foto) jinak seš nahranej...drží to fest kor...když je to 5 let netknutý (já ho sehnal od narexu za 150 vočí v bauhausu). jakmile ten máš je to hračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msvoboda Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Je to tak, správný název klíče je zástrčná hlavice (imbus apod.) ZX M14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.