metalamania Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Zdarec, měl jsem typický problém s nevracením se blinkrů, tak jsem to rozebral a zjstil jsem,že na volantové tyči mám volnou objímku,která podle všeho vrací lukasy. Tak jsem tu objímku nasměroval a utáhl. Teď mám ale problém,že když mám volant v určité poloze(mírně nalevo nebo napravo) tak mi blinkr nechce jít dát a musím trošku pootočit volantem. Jak to máte vy ostatní udělané aby to bylo 100% ??? Nemám totiž s čím srovnávat a nevím jak to tam má přesně být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Myslím, žes tu objímku otočil o 180° - zkus to, oddělej znovu ty plasty kolem a po uvolnění šroubku tu objímku otoč zobáčkem na druhou stranu než ji máš dotaženou teď, když "to nejde zapnout" - ty blinkry by se měly vracet až při vracení se z otočení cca půl otáčky volantu na každou stranu. To znamená, že když dáš např. pravý blinkr s volantem rovně, mělo by se pod volantem ozvat slabé cvaknutí až když volantem otočíš o podstatný kus doprava - to ten zobáček přeskočí ten bílý "praporek" na Lucasu a při otáčení zpět ho "vezme s sebou" a vypne blinkr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metalamania Vloženo 31. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 (editace) rozumím.princip je mi jasný. Momentálně mám zobáček směrem dolů, takže to zkusím a dám vědět. Díky moc! EDIT: Bylo to přesně ono,Díky!!!! Editováno: 8. Červen 2011, autor: metalamania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.